2789
عنوان

فرزندسوم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 77 پست
واقعامالی مشکل داشته باشی بایدبیخیال بچه بشی،پسرمن یه روزدرمیون یه شیشه خشک میخاد۷۰تومن،هفته ای هم ۱ ...

من ترس از آینده شون دارم منم‌ بچه هام پشت سر هم هستن پسرم ۱۲ دخترم ۱۰ هستن دخترم میگه آجی میخوام میگم حرفش نزن من خودم ابجیت میشم 😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی هر چی خیره برات پیش بیاد 🌺🌺🌺🌺 اگه باردار شدی به شیرینی هاش فکر کن . اگه خواستی قرص بخوری ...

میدونی توی زندگیم هیچی پنهون ازهمسرم ندارم ،دلم میخاداگه خاستم جلوگیری کنم همسرم آگاه باشه،ممنونم گلم ،شماهم باردارید؟

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
واقعن 😐میگم بعدن خدایی نکرده بچه دار نشیم چی زندگیم ب مشکل بخورع

گیرم مثل من بارداریت راحت بود 

زایمان ات هم سزارین ک البته حیلی سخته 

شیر دهی ک تمام دندونات میپوسه 

ولی بچه مراقبت ثانیه ب ثانیه میخواد ببین من یادم رفته کی بودم الان کی ام اینقدر ک فکرم درگیره 

امااااا بدتر از همه این مریضیای جور واجور ک ول کن نیستن یعنی رسما سرویس شدم این سه ساله

میدونی توی زندگیم هیچی پنهون ازهمسرم ندارم ،دلم میخاداگه خاستم جلوگیری کنم همسرم آگاه باشه،ممنونم گل ...

کار خوبی میکنی به همسرت میگی دمت گرم 👌👌👌

منم سومی باردارم 🤩🤩 و واقعااا خودم دلم میخواست اولی دوسال هشت ماه بود از پوشک گرفتم باردار شدم دومی ولی پدر صلواتی تا سه و هشت ماهگی همکاری نمیکرد تازه پنج ماه از پوشک گرفتمش بعد اقدام کردیم‌.خدایش سختی داره ولی شیرینی ام داره تازه واقعا هم بازی هم هستن 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

ببخشید ولی بارداری برای مرد به کتفشم نیس این شمایی ک سنت بره بالاتر بر اثر زایمان زیاد افتادگی میگیری زودتر پیر میشی و دچار دیسک کمر و پا درد میشی مردا چ میفهمن تازه اون موقع زبونشون دراز میشه چرا اینطور بت اومده

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
ببخشید ولی بارداری برای مرد به کتفشم نیس این شمایی ک سنت بره بالاتر بر اثر زایمان زیاد افتادگی میگیر ...

برای مرد زحمت داره باید روزی حلال سر سفره بیاره😊

کار خوبی میکنی به همسرت میگی دمت گرم 👌👌👌 منم سومی باردارم 🤩🤩 و واقعااا خودم دلم میخواست اولی د ...

من دخترم کلاس اوله،پسرمم این ماه دوسالش میشه هنوزم جیش نمیگه وخیلی اذیت میکنه وجیغ میزنه،ازاول هم خیلی زجرم دادزایمان زودرس داشتم ۳۴هفته ب دنیااومد ،خلاصه ب همسرم میگم بزارحداقل ۵سالش بشه پسرم بعدسومی روبیارم قبول نمیکنه 

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟

بچه ی سوم آری

ولی بچه ی توالان کوچیکه بزار بشه لااقل س سال ب بالا بعداقدام کن

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

من دخترم کلاس اوله،پسرمم این ماه دوسالش میشه هنوزم جیش نمیگه وخیلی اذیت میکنه وجیغ میزنه،ازاول هم خی ...

کار خوبی میکنی اول آرامش خودت مهم هست 🤩