2789
عنوان

فرزندسوم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 77 پست
حالاتازه میگه ۴تابچه میخام.من با۳تاراضیش کردم ،همسرمن آذربایجانیه،توی ترکا مردسالاری بیدادمیکنه 😌

چه ربطی داره 😒همسر منم ترکه یه دونه دختر داشتم می‌گفت همین بسه دیگه نمیخوام بچه به زورررررر و اجبار من دومی رو آوردیم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ وقت نفهمیدم مردم چرا دوست دارن بچه داشته باشن، الان متوجه نمیشم تو این اوضاع که آدم از یه ثانیه دیگه خودش خبر نداره چه طور اصرار داره سه تا بچه بیاره، اگه شوهرتون آدم منطقی هستن بهشون بگو تر و خشک کردن بچه با منه. سخته و هر وقت من صلاح‌ دونستم بچه سوم رو میارم، اگر هم غیر منطقیه، یه جوری بپیچون بنده خدا رو. اعصابم خورد شد

برای مرد زحمت داره باید روزی حلال سر سفره بیاره😊

اون وظیفشه در حالت طبیعی هم خرج و مخارج زندگی باهاشه و هر کی طاووس میخاد جور هندوستان بکشه بچه زیاد میخاد حالا ک خواسته باید فکر اینجاشم باشه سلامتی آدمه ک با هیچ پولی نمیارزه ک ضررش برای خانومه دستگاه جوجه کشی نیست ک☺️

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
خب بچه هاا بنظرتون یدونه بچه چطورع اینم سخته من تازع میخام اقدام کنم دوسال میشه ازدواج کردم جاریم ی ...

بستگی به شرایطتت داره من شاغلم مامانمم مریضه ولی تا ۴ماه پیشش بودم بعدم شوهرم اصلا کمک حال نیست بارداری و.  ویار بشدت سختی داشتم بعدم بچه م کولیکی رفلاکسی داغون .قشنگ پوستم کنده شد ولی باز دلم بچه میخاد🤣🤣🤣🤣

هیچ وقت نفهمیدم مردم چرا دوست دارن بچه داشته باشن، الان متوجه نمیشم تو این اوضاع که آدم از یه ثانیه ...

منطقیه ،حرف گوش کنه ،بنده خدا یکم عجول 😂امروزبهش میگم میگه باشه ،دوباره دوماه دیگه حرفشوپیش میاره ودرعمل کاری که نبایدبکنه رومیکنه😄این ماه تاپریودشدم قلبم اومد دهنم 

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
خب بچه هاا بنظرتون یدونه بچه چطورع اینم سخته من تازع میخام اقدام کنم دوسال میشه ازدواج کردم جاریم ی ...

فقط میتونم بگم مادر شدن قشنگترین حس دنیاست😍

الهی ب حق همین شب عزیز خدا دامن همه اونایی ک بچه میخوان رو ب قدم فرزند سالم و صالح سبز کنه.

خودم بارداری سختی داشتم. ولی الان دومی رو هم میخوام. ب من باشه ۵ تا میخوام. بچه دوست دارم خیلی🤩🤩🤩

بچه داری هم سختی های خاص خودشو داره مخصوصا اولی ک آدم بی تجربه هست ولی واقعا ارزششو داره تا این حس قشنگ رو ب خودت هدیه بدی. بچه ثمره زندگیه میوه دل و نور چشمه‌‌. الهی خدا برا همه بچه هاشون رو نگه داره🤲

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
بستگی به شرایطتت داره من شاغلم مامانمم مریضه ولی تا ۴ماه پیشش بودم بعدم شوهرم اصلا کمک حال نیست بارد ...

منونمیگی؟۳۴هفته به دنیااومد،کلی گریه زاری وبدبختی ،الان بازپوستم کلفته 

فقط میتونم بگم مادر شدن قشنگترین حس دنیاست😍 الهی ب حق همین شب عزیز خدا دامن همه اونایی ک بچه میخوا ...

چقدرصحبت هاتون به دلم نشست🥺

چقدرصحبت هاتون به دلم نشست🥺

قربونت برم عزیزم. ان شاءالله شما هم تو بهترین زمان یه دسته گل نااااز خدا بهتون میده و اونقدررررر خوب و آروم و جیگر میشه ک ب خودت میگی کاش ب حرف شوهرم گوش میکردم و زودتر میاوردم😅😅😅

ولی جدای از شوخی حتما رو روحیت کار کن. مسلما مسئولیت اصلی بچه ب عهده شماست پس باید تواناییش رو داشته باشی. بنظرم مجموعه کتاب "منِ دیگرِ ما" رو حتما بخون. خیلی عالیه برای تربیت درست بچه ها و انگیزه میده برای باحوصله تر شدن. بهترین ها رو برات آرزو میکنم تو این شب عزیز🤲❤❤❤

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭