2789
عنوان

فرزندسوم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 77 پست
هر کی ندوننه انگار خودش میخواد بزاد تصمیم میکیره😡 

حالاتازه میگه ۴تابچه میخام.من با۳تاراضیش کردم ،همسرمن آذربایجانیه،توی ترکا مردسالاری بیدادمیکنه 😌

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید بچه ها ولی اینقدر متنفر شدم از بارداری و بچه داری  فوبیا گرفتم  برا من واقعا سخته ...

من اگه بخاطر شرایط مالی نبود یه دونه دیگه می‌آوردم بچه هام هم بزرگ هستن از اون نظر مشکل ندارم فقط مالی ندارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم هر وقت داشتی از پوشک میگرفتیش اقدام کن اینجوری راحت تری مال من دو ماه از پوشک گرفتنش گذشت بعد ...

همسرم خیلی کمک حالمه،خودم شهرغریبم بعدش سختمه

خب بچه هاا بنظرتون یدونه بچه چطورع اینم سخته من تازع میخام اقدام کنم دوسال میشه ازدواج کردم جاریم ی سال میشه ازدواج کرده باردارع منم کلی طعنه دارم میشنوم یجورایی مایلم ک یکی فعلا داشته باشم تا برای بعدی شراطیمو ببینم چی میشع اینو بگین یکی هم سخته ادم داشته باشع ?با تجربه ها بگین اجرتون با خدا🙏

من اگه بخاطر شرایط مالی نبود یه دونه دیگه می‌آوردم بچه هام هم بزرگ هستن از اون نظر مشکل ندارم فقط ما ...

واقعامالی مشکل داشته باشی بایدبیخیال بچه بشی،پسرمن یه روزدرمیون یه شیشه خشک میخاد۷۰تومن،هفته ای هم ۱۵۰ تومن پوشاک 

خب بچه هاا بنظرتون یدونه بچه چطورع اینم سخته من تازع میخام اقدام کنم دوسال میشه ازدواج کردم جاریم ی ...

یه دونه دیگه لازم واقعا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همسرم خیلی کمک حالمه،خودم شهرغریبم بعدش سختمه

الهی هر چی خیره برات پیش بیاد 🌺🌺🌺🌺

اگه باردار شدی به شیرینی هاش فکر کن .

اگه خواستی قرص بخوری با همسرت درمیون بزار تا حال روحی خودت خوب باشه

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸