2777
2789
سلام ممنونم. جانم بفرمایید 

شما هنوز اریتمی دارید؟ 

من جند وقته دچارش شدم یهو انگار قلبم وایمسه بعد دوباره شروع میکنه ب زدن یا یهو محکم میزنه گاهیتو قلبم تیر میکشه یهو دلم میریره نفسم کم میاد هول میکنم با دهن نفس میکشم 

ی نوار قلبم بود بود دو تاش خوب بود هولترم خوب بود اما اون لحظه این اریتمی لعنتیو نداشتم شما چیکار کرددید برای درمان چقد اذیتید من باردار هم هستم خیلی اذیتم

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
شما هنوز اریتمی دارید؟  من جند وقته دچارش شدم یهو انگار قلبم وایمسه بعد دوباره شروع میکنه ب زد ...

من پارسال بعد از تغییرات هورمونی شدید هفده کیلو وزن کم کردم دوچار یه نامنظمی ضربان قلب شدم که یهو انگار دوتا پشت هم میزنه یهو میکوبه و شرو میکنه دوباره عادی میشه. یه حسی شبیه اینکه یه لحظه قلبم جمع میشه باز میشه. یه وقفه بین ضربان قلب. دستمو میزارم رو نبضم متوجه جا افتادن‌ میشم. انگار یه چکش ریز بزنی تو قلب. خلاصه رفتم اکو دادم تست ورزش دادم نوار قلب دادم مشکلی نبود.الان باردارم. دوباره از وقتی وارد ماه ششم شدم شرو شد. دکترمم گفته بود ممکنه تو بارداری بیشتر بشه به خاطر جریان خون و تغییرات هورمونی. حالا دوباره میخوام برم پیش دکترم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پارسال بعد از تغییرات هورمونی شدید هفده کیلو وزن کم کردم دوچار یه نامنظمی ضربان قلب شدم که یهو ان ...

اتفاقا منم دقیقا همینم 

ی وقفه داخل ضربان بعد دوباره اوکی 

منم دکتر بهم گفت احتمالا بیشتر بشه بهم گف استرس نداشته باشک متاسفانه من خییییییییلی دارم پیاده روی و ورزش داشته باش ک ندارم 

اتفاقا منم دقیقا همینم  ی وقفه داخل ضربان بعد دوباره اوکی  منم دکتر بهم گفت احتمالا بیشت ...

من قبل بارداریم خیلی ورزش میکردم و پیاده روی. ولی تو بارداری دیگه نه. استرس تو بارداری طبیعیه توام تازه باردار شدی درسته؟ اولین بارداریته؟ 

منم همینم. هر جقدم بگن استرس نداشته باش نمیشه بابا. من فقط میگم همینکه بددونم مشکلی نیس تحمل میکنم. میگن به خاطر تغییرات هورمونی و جریان خونه دیگه.. فقط مشکلی نباشه. حالا باید برم چکاپ 

در مورد علایم اریتمیتون میخوام بپرسم و اینکه چ درمان هایی انجام دادید؟ 

(با اجازه استارتر)❤️ 

علائمم تپش قلب شدید و بسیار آزاردهنده؛ ضربان خیلی بالا در حالت استراحت (تا ۱۹۸) ؛ عرق سرد و غش، درد قفسه سینه و به نفس نفس افتادن تا جایی که یادمه 

نوار و اکو دادم بارها 

در حال حاضر روزی ی بیزوپرولول (کنکور) می‌خورم و مواقعی که حالم بدتر می‌شه از پرانول ۲۰ هم کمک می‌گیرم 

با اینحال لزوما همه‌ی علائمم از بین نمی‌رن و مجبورم باهاشون بسازم کما اینکه تنها مشکلی که دارم آریتمی نیست و افتادگی دریچه هم دارم. 

خواب ناکافی، فشار روحی و جسمی زیاد، مصرف کافئین، دویدن یا طی کردن مسیر طولانی پیاده و هوای آلوده هم روی تشدید علائمم تاثیر گذار بوده. 

شما هم درگیرید؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

(با اجازه استارتر)❤️  علائمم تپش قلب شدید و بسیار آزاردهنده؛ ضربان خیلی بالا در حالت استراحت ( ...

بله من همین علایم رو دارم اما خفیف تر یهو ضربانم نامنظم میشه تو قلبم میسوزه یهو تیر میکشه نفسم عقبمیفته 

ضربانم تا 150میره 

اما هرچی میرم دکتر میگن مشکلی نداری 

الانم باردارم و ب مراتب این نامنظمی بیشتر شده 

گاهی رو خوابم اثر میذاره 

موندم میترسم ایست قلبی بیاره 

ولی دکترا عین خیالشون نیس 

بله من همین علایم رو دارم اما خفیف تر یهو ضربانم نامنظم میشه تو قلبم میسوزه یهو تیر میکشه نفسم عقبمی ...

ان شاءالله که مشکل عمیقی نیست 

نگران نباشید

حتی با دارو هم کامل از بین نمی‌ره

فعلا اعصاب آروم می‌تونه جوابگو باشه 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

سلام. منم توبار داری دچار آریتمی تاکی کاردی فوق بطنی شدم. ضربان تا200 میرفت وحالت خفگی سرگیجه وغش بهم دست می‌داد. وتا 5، 6 ساعت یابیشترتپشم  بالا بود بادارو تا140 میومد وبعد چندین ساعت میومد 90 نرمال میشد خیلی اذیت شدم همش حس میکردم دارم میمیرم. امید نداشتم زنده بارداری مو تموم کنم. مرگ روباتمام وجودم حس میکردم. آخرشم بچم تو29 هفته تو توشکمم مرد. دیگه مجبور شدم ابلیشن انجام بدم وراحت شدم. ابلیشن هم اینقدر راحت بود که هیچی متوجه نشدم. الان دیگه میترسم باردار بشم.