2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ممکنه باشه عزیزم ایشالا که نیست ولی اگه بود اصلا نگران نباش،خیلی عمل راحتیه  من ۱۶ سا ...

من سر یه مسئله ای حمله عصبی داشتم شوک بهم وارد شد از اون موقع قلبم درد می‌کنه همین تپش رو میگیرم 

حالا ممکنه چیزیم شده باشه 

هنوزم درد داره پشت سینم 

و حتی روی سنم تیر می‌کشه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
arezoo

نیست

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
اخه من فقط با اسم آرزو ثبت نام کردم

اسمت نه عزیزم ایدیت

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
میخای تو آیدیتو بده بزنم

@M379Ra

عزیزی🤍از ۱۱ سالگی پیری نکردین؟شاید خطرناک باشه هاببین من وضعم خیلی خراب بود که چندساعت تپش داشتما،ا ...

سللم عزیزم،من دچار اریتمی هستم تپش های اضافی زیاد دارم و باعث میشه قلبم و دست چپم تیر بکشه و یا بال بال میزنه و میلرزه قلبم ۳تا متخصص رفتم ،سی تی آنژیو،اکو،هولتر۲۴ گفتن سالمم ،فقط تست ورزش ندادم و هولتر۴۸ ساعته،،بخدا خسته شدم و اذیتم ک میگن چیزیت نیست چون همزمان تنگی نفس و سرگیجه شدید میاد سراغم خواب درست هم ندارم،اهوازم،انگار دکنرا متوجه نمیشن،شما کدام کلینیک رفتین لطفا ادرس بهم بدین ممنونم

برای من بی خطر بوداسمش رو نمیدونم اما انواع مختلف داره،دهلیزی بطنی و ایناآریتمی یه جور اختلال در تپش ...

سلام عزیزم ببخشید شما چه علائمی داشتی؟

من نمیتونم راحت نفس عمیق بکشم شمام اینجوری یودی؟

انشالله همیشه سلامت باشین❤️من تا اونجایی که یادمه از یازده سالگیم هر چند وقت ی بار ضربانم واسه ی لحظ ...

سلام عزیزم منم چندوقته اینجوری میشم انگار گاهی قلبم میخاد وایسه یجوری محکم میزنه برای چند دقیقه شما رفتین دکتر علتش چی بود؟

سلام عزیزم منم چندوقته اینجوری میشم انگار گاهی قلبم میخاد وایسه یجوری محکم میزنه برای چند دقیقه شما ...

سلام عزیزم اکو و هولتر ریتمم سالم بود دکتر گفت احتمالا بخاطر استرسه بهم پرانول ۱۰ داد گفت هروقت اینجوری شدی یدونه بخور.البته من خوردم تاثیری نداشت و باز هم ادامه داره.شما هم واسه اطمینان حتما برو چکاپ شو انشالله چیزی نیس

سلام 

من بیست و دو سالمه یکسالی میشه اضطراب و استرس شدید دارم 

ولی چند وقتیست هر دو هفته بعد قلبم برا چند ثانیه نامنظم میزنه مثلا یکی دوبار پیش اومده وقتی از بیرون اومدم داخل خونه همینکه نشستم پشت و تکیه دادم به بالشت بعد یو دقیقه یهویی ده تا سری پشت سر هم زد جوری که احساس خفگی و سرفه کردم ولی بعد چند ثانیه درست شد 

یه بار هم همین امروز وقتی از صبح از جام بلند شدم برم یخچال آب بخورم قلبم چند ثانیه خیلی آهسته زد جوری که فکر کردم الان وایمیسته احساس سبکی و نفس تنگی خفیف کردم ولی بعد چند ثانیه استرس بهم وارد شد ترسیدم رفت بالا! 

بالای ده بار نوار اکو و تست ورزش گرفتم ولی گفتن چیزی نیست و افتادگی دریچه داری اونم خفیفه! 

این حالتها جدیدا برام پیدا شده نمیدونم چکار کنم خیلی خسته شدم واقعا😔 

بعضی وقتها هم بدون هیچ دلیلی وقتی یهوی بلند میشم و یا میشینم چند لحظه قلبم سنگین میزنه ولی آرم انگار داره از سینم جدا میشه . 

دلیلش چیه بنظرتون چکار کنم؟ 

اینم بگم من تنها زندگی میکنم و به شدت اضطراب و اینا هم دارم یعنی آرامش روحی برام آرزو شده خیلی وقته! 

ممنون میشم راهنمایی کنید.

من مشکل آریتمی قلبی داشتم و همیشه از تپش‌ های نامنظم قلبم اذیت می‌ شدم به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم پیش دکتر پریسا مولایی واقعا عالیه کارشون با صبر و حوصله همه چیز رو توضیح داد و درمانی که شروع کردن خیلی زود جواب داد الان دیگه اثری از اون تپش های اذیت کننده نیست