2777
2789
سلام عزیزم میشه بگی شما خوب شدی؟منم باردارم قلبم گاهی اوقات یکی در میون میزنه خیلی اذیتم

سلام بهتر ک ن گاهی کم گاهی زیاد مثلا صبح بیدارشدم واسه نماز  خوب بودم 

دوباره اومدم بخوابم انقد زیاد و عجیب میزد نفسم کند شد

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره اینجوری بودم  ی مدت خوب بودم ی مدت بد  حالا ام 17هفته ام

منم بودم قبلا ینی یهو شد سر بچه اولم اینطور نبودم برای شماهم یکی درست میزنه یکی اونجوری دوباره یکی درست یکی اونحوری؟؟؟؟؟برای من وقتی میگیره یکی درمیون میزنه 

شما دارو میخوری؟

منم بودم قبلا ینی یهو شد سر بچه اولم اینطور نبودم برای شماهم یکی درست میزنه یکی اونجوری دوباره یکی د ...

ن این من یهو انگار از کار میفته و دوباره درست میشه 

انگار دلم هری میریزه 

بعد خوب میشم دارو ک نداد گفت نمیتونی بخوری

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
برای شما از هفته چندم شروع شد؟قبل بارداریتون دکتر تشخیص نداده بود از چیه؟؟؟

سلام منم ضربان قلبم ریخته بهم چند ساله که درگیرشم اکو دادم نوار دادم هولتر بسته ام اما دکتر گفته چیزی نیست پرانول داده بود که چون روم تاثیر نداشت نخوردم فقط میگن تپش قلبت یکم بالاس الان باردارم گاهی اذیتم میکنه اصلا در حالت دراز کش و عادی ام قاطی پاتی میزنه اصلا نمیتونم توصیفش کنم 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
سلام منم ضربان قلبم ریخته بهم چند ساله که درگیرشم اکو دادم نوار دادم هولتر بسته ام اما دکتر گفته چیز ...

سلام عزیزم دقیقا منم اکو ونوار دادم شکرخداخوب بود حالا نمیدونم چرا ولم نمیکنه تابهش فک میکنم همون حالت میشه بعد غذاام ک بیشتر برای من یکی میکوبه دوباره یکی درست میزنه دوباره یکی میکوبه یکی در میون این حالتی برای شماام اینطوره؟

سلام عزیزم دقیقا منم اکو ونوار دادم شکرخداخوب بود حالا نمیدونم چرا ولم نمیکنه تابهش فک میکنم همون حا ...

من زیاد اینجا نمیای ایدیمو بدم باهم تو پیام رسان های دیگه حرف بزنیم؟

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
من ایتا دارم شماام داری؟

اره گلم 

من ایتا دارم شماام داری؟

ایدیتو بده

arezoo

چیزی نمیاد که