2777
2789
خب برای من اینجوری بود یه لحظه نمیزد یدونه میکوبید و بعد ویبره میرفت و تپشم شروع میشد گفتی دکتر رفت ...

نه بابا بعدش دوباره ریتم عادی داره. اره عزیزم والا میگم که اکو و نوار و تست ورزشو همه چی دادم. مثلا دیشب بعد شش ماه انگار گوارشم بهم ریخته بود یهو از خواب پریدم تپش گرفتم و لرز کرده بودم تا بهتر شدم. خلاصه که ترسناکه. 

نه بابا بعدش دوباره ریتم عادی داره. اره عزیزم والا میگم که اکو و نوار و تست ورزشو همه چی دادم. مثلا ...

میفهمم چی میگی

مشکلی نیست نگران نباش

از بدنت هم مراقبت کن تا قلبت اذیت نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم چیزی نیست که بوجود بیاد،مادرزادیه اره اکو همه چیو مشخص میکنه اما اریتمی فقط موقعی دیده می ...

سلام ولی برای مم انگار به وجود اومده دو سال پیش یه مدتی تپش قلبم گاهی بالا و پایین میشد بعد خوب شد الان بعد از ۲ سال باز این حالتم برگشته اکو و نوار دو سری پیش دوتا دکتر مختلف دادم گفتن سالمه ولی دارم اذیت میشم

اها منم متورال میخوردم به هرحال منم کاملا عادی بودم دیگه که رفتم و تشخیص اریتمی داد چون ببین انواع ...

😭😭😭😭😭😭نگران شدم چه خاکی توسرم بریزم من تپش قلب قبل حاملگیم خیلی کم میگرفتم دریچه قلیم گشاده واسه همین تو حاملگیمم چیز شیرین ک میخوردم اینجوری میشدم بعد اینکه بچم سقط شد با خونریزی زیاد بهم خون اینا زدن الانم تپش قلب ندارم فقط ضربان قلیم بالا میره ک استرس میگیرم اما از خیلی سال پیش بعضی وختا حس میکنم ضربان قلبم وسط سینم میزنه انگار ک عین یه باد ضربانش میاد وسط سینم بعدش نفسم یه جوری میشه ینی  ممکنه اریتمی اون باشهالبنه خیلی کم پیش میاد اینجوری بشم شاید تو یه سال چن بار اینجوری میشم ولی وختایی ک استرس میگیرم زیاد میشه  چن بارم دکتر رفتم اکو نوار قلبم بی مشکل بود خداروشکر 😭😭😭😭😭😭😭چیکار کنم 

ببین اگه شدیدت و اذیتت میکنه پیگیری کن اگه نه بخاطر اضطراب و این چیزا میتونه باشه به هرحال اگه خیل ...

سلام عزیزم امیدوارم باشی 

کلینیک اریتمی تهران دقیقا اسمش همینه نوبت دهی چه جوریه؟

من این ندلی نیستم. فقط یه لحظه نمیزنه یهو میکوبه و شرو میکنه دوباره 

سلام عزیزم. شما بازهم پیگیری کردین این مشکلو. اخه منم دقیقا همینجور میشم. وقتی اینجوری میشم حدود دوروز اینجورم ممکنه هر ۵ دقیقه دوسه بار شایدم بیشتر همین حالت بهم دست بده. 

بعد شما وقتی رفتی هولتر همینجوری بودی یا حالت خوب بود؟

سلام عزیزم. شما بازهم پیگیری کردین این مشکلو. اخه منم دقیقا همینجور میشم. وقتی اینجوری میشم حدود دور ...

اره همجنان هست. فقط یه روزایی بهترم یه روزایی نه. من پارسال اکو و تست ورزش و نوار قلب دادم مشکلی نبود.. بعدشم چندبار نوار دادم چیزی نبود. هولتر نبستم من. شما کاری کردی؟ 

اره همجنان هست. فقط یه روزایی بهترم یه روزایی نه. من پارسال اکو و تست ورزش و نوار قلب دادم مشکلی نبو ...

من یه چند بار نوار دادم یبار دوسه سال پیش یچیزی تو نوارم بود ولی بعد دیگه تکرار نشد. الان حدود یکماهه حالم خوب نیست. نوار دادم چیزی نبود ولی هنوز پیش متخصص نرفتم. چرا هولتر نبستی؟

خیلی اذیت میشم. احساس خستگی و کوفتگی شدید میکنم. از شما استرس روش تاثیر میذاره؟

من یه چند بار نوار دادم یبار دوسه سال پیش یچیزی تو نوارم بود ولی بعد دیگه تکرار نشد. الان حدود یکماه ...

نمیدونم از هولتر ترسیدم. دکترم چیزی نگفت فقط گفت تعدادش زیاد بود ببند. 

استرس خیلی تاثیر داره. من اون لحظه که حس میکنم یه ضربه جا میندازه یه بی حسب میاد سراغم. نمیدونم یه بی حالی چند ثانیه ای