2777
2789

شده ی روز درمیون روزهای زوج فقط و فقط هم تاپیک های محرمانه و شخصی.دیگ معمولی هارو پاک نمیکنن.من ک الان رفتم دیدم هیچچچچچچیوووو پاک نکرده بود کلا.  و اینکه تایمش رو من اصلا متوجه نشدم ۱۰ ونیم تا ۱۳  ۱۲ تا ۱۵😒😒😒😒😒😒 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
عهه من یه هفتس  دنبالشم تاپیک قبلی قفله قربون دستت به منم بده لینک وو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی?page=1

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
2804

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9964443/برندگان-مسابقه-یلدای-زیبای-ما?postId=265788148 بیاین این تاپیک

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
2805

چرا اعتراض دارم واقعا حريم شخصي اينجا رعايت نميشه

خب شايد ما يه مساله اي داريم ميايم تاپيك ميزنيم بعدش كه جوابمونو گرفتيم ديگه نميخوايم اون تاپيك باقي بمونه به هررررر دليلي....

اگه اينجور پيش بره من كلا از اين سايت ميرم توصيم اينه همه اين كارو بكنن

ماشالا هروز دارن پيشرفت ميكنن

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
2801