2777
2789
عنوان

اعتراض ندارید ب لینک حذف تاپیک جدید؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 47 پست
من اصلا درک نمیکنم چرا سایت قابلیت اینکه خودت تاپیکاتو پاک کنی نداره😐

فکر میکنم هدف اینه محتواها باقی بمونن ، پاک نشن، تو سرچ ها بالا بیان و بازدید سایت بره بالا

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برپایی نی نی سایت ب کاربراشه دیگ پس باید احترام بذارید ب خواسته ها و اعتراضاتمون

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
2803
اره منم میرم از نی نی سایت بدم اومده دیگه

واقعا افتضاح شده براي يه كاربري ديگم هزاااااااران بار پيام دادم بتركوننش كه تاپيكام باقي نمونه ولي اصلا انگار نه انگار

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
فکر میکنم هدف اینه محتواها باقی بمونن ، پاک نشن، تو سرچ ها بالا بیان و بازدید سایت بره بالا

بله دیگ همه چی ب نفع خودشون.... مام ک این وسط فقط پول میریزیم تو جیباشون و یکم ارزش قاعل نیستن برای نظرات و اعتراضاتمون

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بعضیاتون که تگ میکنین میگین همه رو پاک کنن فازتون چیه خیلی دوست دارم بدونم😂😂بابا تو اون تایمی که گفتن لینک میزاری تو جاش و وقت مناسبش پاک نمیکنن الان توقع دارین تندی تاپیکاتونو پاک کنن خیلی خجسته این😂😂😂

2804
بعضیاتون که تگ میکنین میگین همه رو پاک کنن فازتون چیه خیلی دوست دارم بدونم😂😂بابا تو اون تایمی که گ ...

خیلی خوبن🤣🤣

2805
2801