2777
2789

خواب دیدم برادرم رفته سرخاک مامانم اومده خونه میگه این پاکت سر مزار مامان بود داخلش هم هفت تا هزار تومنی هست من گرفتم ببینم تو دست من هزاری ها تبدیل به تراول صدهزار تومنی شدن

پول ها تو دست من تبدیل به تراول صدهزاری میشدن تو دست برادرم تبدیل به هزار تومنی 

بعد دیدم بابام نماز میخونه گفتم بابا میشه برای مامان قرآن بخونی گفت نه من اونو طلاقش دادم 😪

این حرفو گفت مامانم رو دیدم ناراحته میگه راست میگه دیگه منو طلاق داده 

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زن شوهرم بعد مرگ بهم نامحرم میشن

پس چرا خیلی ها هستن که تو اون دنیا هم باهم هستن 

مثل مادربزرگ و پدر بزرگ من 

که تو خواب گفتن ما دو تا باهمیم 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

پس چرا خیلی ها هستن که تو اون دنیا هم باهم هستن  مثل مادربزرگ و پدر بزرگ من  که تو خو ...

اره عزیزم اون دنیا اره مثلا پدر من ک فوت کرد مادر من ک زنده بود به پدرم نامحرم میشد

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
اره عزیزم اون دنیا اره مثلا پدر من ک فوت کرد مادر من ک زنده بود به پدرم نامحرم میشد

خب چ ربطی داره ‌بنده خدا خاک میشه دیگ زنده نیس محرم و نامحرم بودن برا زنده هاس

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
اره زن شوهر بعد مرگ بهم نامحرم میشن

مگر کسی هم هست که بخوان نامحرم بشن؟!طرف فوت کرده دیگه 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را