2777
2789
عنوان

نامزدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 60 پست
نه زنگ بزن نه اس بفرست زندگی نرمالتو بکن دوست داش برمیگرده نداشت هم ساعت نه شب بذار جلو در اشغالی بب ...

افرین من نتونستم کنترل کنم خودمو همه‌چی ب علیه من استفاده شد

وا 

خب بیاد تکلیفتو مشخص کنه 

یعنی چی دم به دقیقه مریضه 

بگو تو اگه باچهارتا بحث یک ماه روحی و جسمی مریض بشی پی چطوری میخواین تو مشکلات زندگی دوم بیاری 

یه هفته صبر کن اگه نیومد زنگ بزن باباش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا  خب بیاد تکلیفتو مشخص کنه  یعنی چی دم به دقیقه مریضه  بگو تو اگه باچهارتا بحث ی ...

منم همینو میگم دیگ نمیخای مشکلی نداره حقو حقوقمو بدع تمام اگ نیخای بیا زندگی کنیم  

همین دیگه یبار دعوا کردیم کار کشید به بزرگترها مقصر صد درصد همسرم بود برادرش برگشت گفت تو دعوا به داداشم گفته دوس نداری وسایلاتو بردار دار و ندارت چمدونتو هزی بیرون سر این حرف قشنگ مقصر بودن برگشت به من که بد دهنم البته که بعدش شیاسیتم بیشتر شد قشنگتر نیش میزنم ازخدامم هشت اعتراض کنه که نمیکنه 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

همین دیگه یبار دعوا کردیم کار کشید به بزرگترها مقصر صد درصد همسرم بود برادرش برگشت گفت تو دعوا به دا ...

همینه دیگ حالا میخام زنگ بزنم بهش تکلیفمو معلوم کنم دارم روانی میشم

نگاه فقط ولش کن

زندگیت کن فکر کن نیست

نگو همش هم تکلیف مشخص کن

تا قبل عروسی خرفت برو داره

اگه اومد هم خونه هر چ میخوای بگو

قهر کرد کرد الان همه چی دست تو هست

فقط برو کلاسی چیزی خودتو سرگرم کن از فکرش دربیا تا خودش بیاد

منم شوهرم دوران عقد قهر میکردیم بعد تا دو ماه خبری ازش نبود بعد که زنگ میزد گوشی خاموش میکردم زنگ خونه میزد منم جواب نمی‌دادم تا به التماس میفتاد

هر کسی هم پرسید عروسی کیه بگو هنوز زوده کارامون مونده مردم بیکارن

میگ توافقی جدا شیم ولی مگه من زندگیمو از سر آوردم بیاد منو عقد کنه بعد بگه نمیخام مهریمو بدع درخواست ...

با خانوادت در میون بزار...باکره هستی؟متنفرم از مردهای دمدمی مزاج و حال بهم زن

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
همینه دیگ حالا میخام زنگ بزنم بهش تکلیفمو معلوم کنم دارم روانی میشم

نزن اصلا محل نده انگار همچین آدمی وجود خارجی ندارد برات

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم