2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنیم🤍🙃

228 بازدید | 27 پست

کنکور دارم

استرس دارم

زیاد نخوندم

خانوادم فشار میارن بهم که باید قبول شی

منم هر طوری شده باید قبول شم

خوندمم در حد قبولی نیست

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکندبرای قبول شدنم توی کنکور ی صلوات بفرست قربون قلب مهربونت عزیزمن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه رشته ای؟

تجربی

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکندبرای قبول شدنم توی کنکور ی صلوات بفرست قربون قلب مهربونت عزیزمن

یچیزی بگممنم کنکور داشتم مشکلاتمم زیاد بوداما امروز داشتم فکر میکردم چقدر دلم برای اون دوران تنگ شده ...

ولی من اصلا دلم تنگ نمیشه

پایه ات چطوره؟دوست داری چی قبول بشی

هیچی نخوندم

ولی تلاش کنم میرسم

فیزیوتراپی

همه ما این دوران را گذراندیم باید بگذره ومیگذره

اوهوم

ایشالا که پایان خوبی داشته باشم

خیلی اذیت شدم تو راه درس خوندن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز