2777
2789
عنوان

نامزدم بیاین

483 بازدید | 60 پست

ما عقدیم دعوامون شده بود  ی ماه پیش بعد خودم پیام دادم ک اینجوری نمیشه ی ماهه منو ول کردی این چ وعضشه   البته من ی یکم اشتباه داشتم حرفای بدی بهش زدم رفتارام خوب نبود در کل زیاد خوب نبودم براش اونم خوب نبودا اما من اخریا خیلی حرفای بدی بهش زدم  حالا هی میگ پیام نده من حالم بده باید چند ماه بگذرع من روحی جسمی مریضم از این حرفا  من دق میکنم چند ماه بلا تکلیف زندگی کنم  میگم توافقی جدا شیم گفتم خیلی زرنگی برو نمیخای در خواست بده مگع من ابرومو از سر راه اوردم توافقی جدا شم بدون هیچ چیزی  حالا گفتم بعد یکی دوهفته بهش زنگ بزنم تکلیفمو باهاش مشخص کنم

نیفت دنبالش جوگیر شده 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام نده حرفیم نزن وقتی خودش اومد جلو پیش قدم شد برای حرف زدن اون وقت میتونی بابت رفتارت عذر خواهی کنی ولی الان اصلننن

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
پیام نده حرفیم نزن وقتی خودش اومد جلو پیش قدم شد برای حرف زدن اون وقت میتونی بابت رفتارت عذر خواهی ک ...

اون میگه چند ماه همه میپرسن کی عروسینه تکلیفت چیه تا کی صبر کنم خب نمیخاد برع درخواست بدع 

ما خیلی وقته همو ندیدیم  اون انگار هیچ میلی ب دیدن من نداره همش میگه حالم بده اینا

پس متاسفانه دوستت نداره

یه فکری برای زندگیت بکن عزیزم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
اره کصافت فک کرده کیه اشغال بی صفت 

نه زنگ بزن نه اس بفرست زندگی نرمالتو بکن دوست داش برمیگرده نداشت هم ساعت نه شب بذار جلو در اشغالی ببردش ولی یادت باشه تو دعوا و بجا بددهنی نکن بعد به ضرر خود آدم تموم میشه منم یکی دوبار بدجور سوزوندمش ولی بعداً نکبت زخمشو زد الان سیاستم بیشتر شده 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بزار ببین اون چ می‌کنه فعلا کاری باهاش نداشته باش  بزار خودش بیاد جلو نصف مهریه اگه عقد باشی ...

ارع ول کرده ک خودم برم  درخواست بدم من منظورم اینه تکلیفمو مشخص کن