2777
2789
عنوان

سوال بارداری

275 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من تو ۳۳ هفته هستم از چند هفته قبل هم سوزش معده داشتم هی می‌ترسید ولی خب کم و بیش تحمل میکردم ولی دیگه نمیتونم دکتر قرص پنتوپرازول ۲۰ داده کسی اینجا مصرف کرده ؟ برای بچه ضرری نداره

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
2
100%
۲
0
0%

من تا دلت بخاد ازین قرص و قرص فاموتیدین خوردم ، اسید معدم زندگی برام نزاشته بود ، شکر خدا بچم سالم دنیا امد ،امیدوارم در آینده مشکلاتی پیش نیاد

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانمها تو بارداری یعنی اصلا طاق باز نخوابیدید فقط به پهلو آخه مگه میشه ادم کمر درد میگیره به پهلو دا ...

هرنیم ساعت بایدوضعیتت روتغییربدی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خانمها تو بارداری یعنی اصلا طاق باز نخوابیدید فقط به پهلو آخه مگه میشه ادم کمر درد میگیره به پهلو دا ...

پشت کمرت یک بالشت بذار هروقت کمر درد شدی بهش تکیه بدی طاق باز نخوابی بهتره

عزیز خیلی مراقب باش میگن به کمر بخوابی بند ناف میپیچه دور گردن جنین

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
هرنیم ساعت بایدوضعیتت روتغییربدی 

من اینقدر روی پهلو خوابیدم 

ک پهلو سمت چپم درد شدید  انگار پوست روش رفته نازک نازک شده 

برای گرفتن دست هایت لحظه شماری میکنیم فرشته کوچک ما

چقد بزرگش میکنین من رو دخترم طاق باز میخوابیدم ولی هر ی ساعت نیم ساعت مینشستم میرفتم رو پهلو زیاد سخت نگیر هی ک فک کنی بدتره الانم رو دومی باردارم هفته ۲۲ ام همونجور میکنم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
من به پهلو می‌خوابیدم ولی وقتی بیدار میشدم طاق باز بودم،،

😂😂😂😂😂

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
من اینقدر روی پهلو خوابیدم  ک پهلو سمت چپم درد شدید  انگار پوست روش رفته نازک نازک شده&nb ...

خب میگم که هی بایدجابه جابشی .من طاق بازهم میخوابم ولی به پهلوخوابیدن بهتره خونرسانی به جفت بهترانجام میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب میگم که هی بایدجابه جابشی .من طاق بازهم میخوابم ولی به پهلوخوابیدن بهتره خونرسانی به جفت بهترانجا ...

وای کلا بیحالم 

نمیتونم هیچی بخورم  وفتی نمیخورم از معده درد می افتم 

گریه میکنم تا.....

۲روز هیچی نخوردم 

دیگ جون نداشتم نابووود 

ی ابمیو و کیک میخوردم می افتادم 

امروز ب روز صبحانه خوردم 

خونم مرتب نیس 

اصن ی وضعی شده 

برای گرفتن دست هایت لحظه شماری میکنیم فرشته کوچک ما