2821
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 58 پست

اگ شیاف دیکلفوناک ۵۰داری نصفش براش بذار 

منم دیروز برد پسرم گذاشتم ۵سالشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بروفن بده ۴ساعت یبار هم استامینوفنشو بده نگران نباش میاد پایین فقط خوابت نبره مواظبظ باش 

ن بابا خواب چیه مرسی اخ شنیدم باید 6 ساعت بگذره برا همین ترسیدم بدمش بدنش یخ یخه تب تو دلی داره و غر میزنه پتو بنداز روم

درضمن دستمال ولرم روی شکم یاپهلو وپیشونیش بذار کف دستاشو یواش بادستمال ولرم پاک کن تا خنک بشه دخترم یکماه پیش دقیقا همین طوری بود سوره حمد ومرتب بخون ۷بار تویقه اش فوت کن

ن بابا خواب چیه مرسی اخ شنیدم باید 6 ساعت بگذره برا همین ترسیدم بدمش بدنش یخ یخه تب تو دلی داره و غر ...

عزیزم🥹🥹

استامینوفن اشکال نداره۴ساعت یبار باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ن بابا خواب چیه مرسی اخ شنیدم باید 6 ساعت بگذره برا همین ترسیدم بدمش بدنش یخ یخه تب تو دلی داره و غر ...

اگه دست وپاهاش یخه پاهاشو پتو نازک یاملحفه بنداز اماشکمو پهلوشو باحوله خیس ولرم نه یخ باشه لرزش بگیره خنک کن 

اگر بعد یک ساعت کا شیاف زدی تبش نیومد پایین شربت را بهش بده....38یعنی تب پس نزار بره بالا تر سریع بیار پایین ...نمیدونم خوبه یا نه اما یبار دکتر بهم گفت دستمال‌تا آغشته به آب و سرکه بکن و بمال روی شکمش و پاهاش تا تبش بیاد پایین 

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

بین ساعت۲بامدادتا۴تب معمولا پایین نمیاد بخاطر ترشح هورمونای بدن تواین ساعات هستش نگران نباش وفقط خوابت نبره تو این ساعات همینجور بادستمال خنکش کن نزدیکای ۴ونیم ۵پایین میاد ان شاالله