2821
2789
عنوان

تب کودک

411 بازدید | 58 پست

سلام شب همگی بخیر تو رو ب خدا ب دادم برسید پسرم هیجثر تبش پائن نمیاد میشه 39 و نیم باز میاد 38 و نیم پایین ترینش 38 و نیمه چیکار کنم پاشویه گلاب شوید و نمک همچی امتحان کردم استامینوفن دادم  شیافم بهش زدم ی دو سه ساعته ک تب کرده سه چهار ساعته ک از استمینوفن میگذره ب نظرتون مشکلی نداره ایبوبرفن بدم بهش پسرم 4سال و نه ماهشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید غلط نوشتم استرس دارم

اگه با شیاف و شربت تبش نمیاد پایین ببرش اورژانس تا بهش سرم بزنن سرم تبو به سرعت پایین میاره 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

پروفن بده عزیزم

چهار ساعت یک بار یکی در میون استا و پروفن 

یعنی الان استا دادی چهار ساعت دیگه پروفن و چهار ساعت بعد استا و....

حداقل فاصله این هست کمتر اصلا نباید باشه 

حتما یکی در میون 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

بروفن بده ۴ساعت یبار هم استامینوفنشو بده نگران نباش میاد پایین فقط خوابت نبره مواظبظ باش 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نمیدونم گلم برات تجویز کنم 

ولی من پسرم واکسن شش ماهگی که زد با قطره و شیاف تبش نیومد پایین بهش ایبوپرفن دادم خداروشکر خوب شد .شما که  پسرت چهار سالشه ...فقط فکر کنم متناسب با وزنش باید بهش تعداد سی سی که میدی مشخص بشه

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  
اگه با شیاف و شربت تبش نمیاد پایین ببرش اورژانس تا بهش سرم بزنن سرم تبو به سرعت پایین میاره 

تیک پارش میکنن پسرم الرژی داره یکم بهتر شده بود ک سرما خورده و الان تب داره میترسم ببرمش چون دکترش گف کار هیچکس نیس ب این دارو بده الا دکتر الرژی