فیسی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1470 عنوان سونوگرافی رو کسی بلد تفسیر کنه ماله کلیه ها؟ 6321 بازدید | 19 پست خانما سونو کامل دادم دکتر گفت کلیه ها ی کم مشکل دارن کسی بلده بگه چی ب چیه 1401/10/05 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیسی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1470 بله لطف کنید راهنمایی کنید اول دو سه هفته پیش از دادم عفونت کلیه و مثانه گفتن.ولی این ی مدت از درد لگن و کمر و پهلو اذیت میشم سونو دادم.
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7861 چیزی نیس با قرص حل میشه انگار ی کلیه بزرگتره https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
فیسی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1470 چیزی نیس با قرص حل میشه انگار ی کلیه بزرگتره اره اونو متوجه شدم ولی انقطاع در سیستم......چیه منظورش
يه_اسم_غير_تكراري عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 732 تو كليه راست ك سنگ ٣ ميلي متري ديده ك چيز مهمي نبودهتو كليه چپ ، شك كردن به كليه دوقسمتي، ك اونم يه چيه مادرزاديه و مشكلي ايجاد نميكنه
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7861 اره اونو متوجه شدم ولی انقطاع در سیستم......چیه منظورش دکتر انلاین بپرس عزیزم اینجا فقط استرس بهت وارد میشه https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
فیسی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1470 تو كليه راست ك سنگ ٣ ميلي متري ديده ك چيز مهمي نبوده تو كليه چپ ، شك كردن به كليه دوقسمتي، ك اونم ي ... درد لگن و پهلو و کمر دارم کلیه دو قسمتی چیه خدایاااا.این چند ساله درگیرم برا تشخصی همیشه ی چیز میگم.یبار گفت حالب تنگ.یبار گفتن سنگ.یبار گفتن اتساع.الانم انقطاع😐😐😐
فیسی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1470 دکتر انلاین بپرس عزیزم اینجا فقط استرس بهت وارد میشه میشه راهنمایی کنید کجا؟
يه_اسم_غير_تكراري عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 732 درد لگن و پهلو و کمر دارم کلیه دو قسمتی چیه خدایاااا.این چند ساله درگیرم برا تشخصی همیشه ی چی ... عزيزم سونوگرافي وابسته به اپراتوره يعني همون كسي ك سونو ميكنهاگه قبلا هم سونو شدي و چيزي بهت نگفتن ، لابد اين سري همينجوري يه چي نوشته چون اين چيزي ك گفته يه چيه مادرزاديه و از زمان تولد هستاسمش ترسناكه ولي هيچ فرقي با حالت عادي نداره
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7861 میشه راهنمایی کنید کجا؟ سرچ کن دکتر روماتولوژی انلاین اسمهاش میاد بزن حلا متخصص هم داره دیگه ببین کدوما میخای ویزتشا که پرداخت کنی وصل میشه https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
فیسی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1470 عزيزم سونوگرافي وابسته به اپراتوره يعني همون كسي ك سونو ميكنه اگه قبلا هم سونو شدي و چيزي بهت نگفتن ... اخه نمیدونم چرا همیشه درد دارم تو مهلوهام و درگیر عفونتم.جدیدا کمرم هم باهاش با پاهام تیر میکشه.
يه_اسم_غير_تكراري عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 732 اخه نمیدونم چرا همیشه درد دارم تو مهلوهام و درگیر عفونتم.جدیدا کمرم هم باهاش با پاهام تیر میکشه. شايد كليه هاتون سنگ سازنالبته الان سنگي به جز همون ٣ ميلي متري نديده ، ك اونم چون كوچيكه درد ايجاد نميكنهميتونه سنگ تو حالب باشه ك به خاطر گاز روده ، سونو نميتونه ببينهسوزش ادراري و تكرر ادرار و خون توي ادرار ندارين؟ ازمايش ادرار ندادين؟
فیسی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1470 شايد كليه هاتون سنگ سازن البته الان سنگي به جز همون ٣ ميلي متري نديده ، ك اونم چون كوچيكه درد ايجاد ... اره سنگ رو دو سال میش درگیر بودم دفع شد احتمالا باز سنگ داشته .میگم دو هفته پیش رفتم دکتر ازمایش خون و ادرار اورژانسی نوشت گفت عفونت کلیه و مثانه داری.ممکنه از اون باشه ک درمان نشده کامل