2777
2789
چجوریه سخته

آره سخته ولی خیلی سریع لاغر میشی

یه رژیم کم کربوهیدرات و پر چرب هست که فواید زیادی واسه سلامتی بدن داره ط این رژیم مصرف کربوهیدرات کم،میش و چربی،جایگزینش میش یعنی منبع ساخت و سوز،بدن،چربی،میش

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
هیچی بخدا من دوبار این وگرفتم وزنم که بعدش برگشت ۱۰ کیلو هم بیشتر شدم

خیلی ها گرفتن خیلی کم کردن راضی بودن خیلی بیماری هاشون از بین رفت به به بدن شما نساخت این رژیم وگرنه عالیه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه اراده ای داشتی از۹۰ به ۶۰ خوشبحالت من۹۰ هستم بشدت میخورم فکر کنم نخورم میمیرم 🤭🤭

خیلی سختی کشیدم پوستم کنده شد تودوران شیردهیم بودم شیرم کم شد بچم خیلی اذیت شد کلی با اون داستان داشتم موقع ورزش گریه میکردم خیلی سخت گذشت

الان نمیدونم چرا بی اراده شدم 😏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز