2777
2789
منم،آزمایش دادم چربی خونم بالا بود دکتر گفت حتما باید وزنتو کم کنی شامم فقط سوپو سالاد،ولی واقعا نمی ...

شما حتما یک هفته اسموتی جعفری بخور صبح ناشتامحشره👌👌👌عشقم سرچ کن روش درس کردنشو

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم،آزمایش دادم چربی خونم بالا بود دکتر گفت حتما باید وزنتو کم کنی شامم فقط سوپو سالاد،ولی واقعا نمی ...

منم اصلا نمیتونم مثلا صبحانه باید حتما شیرینی بخورم نخورم حالم بد میشه مثل حلواشکری و خامه عسل و .

چجوریه سخته

فقط بایدگوشت وچربی بخوری نه میوه نه آجیل نه کربوهیدرات فقط وفقط گوشت ازهمه نوعش ودمبه من یکسال پیش گرفتم از یبوست میخواستم بمیرم درضمن رژیم بسیار گرون وهزینه بری بود تازه من تحت نظر کارشناس گرفتم وقتی حالم بد شد هرچی براش زنگ زدم فقط گفت خوب ازرژیم برو بیرون پولی هم که به حسابش ریخته بودم حیف شد

شما حتما یک هفته اسموتی جعفری بخور صبح ناشتامحشره👌👌👌عشقم سرچ کن روش درس کردنشو

حتما، ممنون عزیزم، واقعا افسرده شدم از وقتی فهمیدم چربیم بالاس

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
من گرفتم شدید ریزش مو گرفتم کچل شدم

شاید اشتباه گرفتی 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
منم اصلا نمیتونم مثلا صبحانه باید حتما شیرینی بخورم نخورم حالم بد میشه مثل حلواشکری و خامه عسل و .

سعی کن ترک کنی، البته عسل خوبه ولی خامه حلوا شکری مربا اینا نه، منم رعایت نکردم الان اسیر شدم بهم قرص چربی داده دکتر

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد