2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد روز مادر طلا بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 5299 بازدید | 181 پست
وای من با همین خوندن عنوانت کلی حرص خوردم. بهش بگو آدم باید اول قرضاشو بده بعد بره هدیه بگیره. بعدش ...

وای من از شب یلدا که خواهر شوهرم این درسارو خوند تو گوشش در عرض چند ثانیه که نبودم شستشو مغزیش داد، دارم حرص میخورم😥من از خواسته ها خودم میزنم مراعاتشو میکنم چون میبینم کفش و لباس خودش کهنس میگم لابد نداره گناس. اونوقت میره پولشو جای دیگه خرج میکنه

بقیه جای من باشن همینکه خرج خانوادشم میده قبول نمیکنن چ برسه این اداهاشو

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز زن کیه؟

یک عدد شوونیسم 🤞                   پینوشه ی شیلیِ افکارم انگار در سودای پیروزیست. خانومه ارنستو تفنگت کو؟؟!!! الان که وقت پیپ کشیدن نیست !                                                            «آن سوم خط منم» ؛ اسنیفم کن !

خب چی بگیم دیگه شما شستی گذاشتی کنار ...

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
مادرش حال کرده خریده چه کامنت های بی معنی  اگه سیاست داشته باشی می‌تونه دوبرابر برای تو جبران ...

سیاست چیه؟ من اگه شانس داشتم به جااینکه فکر کادوی ننش بیفته اول فکر کادوی زنش میفتاد ک متاسفانه شانس ندارم هروقت نوبت من میشه ندار میشه 

وای من از شب یلدا که خواهر شوهرم این درسارو خوند تو گوشش در عرض چند ثانیه که نبودم شستشو مغزیش داد، ...

ببین اگه واقعا خانوادش از لحاظ مالی ناتوان هستن اشکال نداره پسرشونه کمک کنه،ولی واقعا طلا لازم نیست بخره،اینکه میگین توی یه ساختمون هستین زمینش مال پدرشوهرته؟شاید شوهرت پیش خودش حساب میکنه ک کرایه خونه نمیده یجور دیگه براشون جبران کنه

چرا خیلی ناراحت میشدم و روی این آدم دیگه حسابی باز نمیکردم 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

روز زن چند سال پیش شوهرم برا من پلاک طلا و یه روسری خرید برا مامانش یه سکه پارسیان.بعد بهم گفت به مامانم نگی برات طلا خریدم😐به همه هم گفت برا خانومم روسری خریدم فقط🤐اونموقع خیلی حرصم گرفت اما الان دیگه برام مهم نیست

چندروزدگه مامانت بهش بگه پولشونیاز داره شماهم بهش بگومادرت بایددرکت کنه من ازخودت نیستم بیشترتوقع دا ...

بهش گفتم اول پول مامانمو بده(من ازش قرض گرفته بودم برا خودم النگو خریدم) میگه میخواستی قرض نکنی منکه گفتم هروقت قرعه کشی مون دراومد بهشون پولشونو میدم

مهریه ات چنده .نمیگم اجرا بزاری .معمولا اگر شوهرت داشته باشه همه چی به تو ارث میرطه ولی به مادرش هیچ ...

چه ربطی داره،زن یک هشتم ارث میبره،پدر مادر یک ششم ارث میبرن،بعدشم نمیشه زندگی رو ب زنش کوفت کنه بخاطر اینکه آیا بعدا کدومشون زودتد میمیره و چه اتفاقی میفته