2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد روز مادر طلا بگیره

5299 بازدید | 181 پست

بچها شوهرم قصد داره روز مادر برای مامانش طلا بگیره اونوقت گفتم پس من چی؟ میگه ندارم تو که میدونی ندارم  تو ازخودمی ازت توقع دارم درکم کنی🙄میخاد با یه تومن منو راضی کنه اونوقت برا مامانش طلا بگیره دیشب باهاش دعوا کردم هرچی از دهنم در اومد به خودشو ننش گفتم 🙁گفتم اگه براش بخری راضی نیستم حلال نیست گفت به کوری چشم توام که شده میرم میخرم 

چیکارکنم بچها؟ شما بودید ناراحت نمی شدید شوهرتون اولویتش مادرش باشه؟ 

بخدا بخیل و حسود نیستم ولی 1ساله از مامانم پول قرض گرفته  نمیره پول مامانمو بده اونوقت ازاین ولخرجیا میکنه

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

بگو مامانم پولشو میخواد

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من با همین خوندن عنوانت کلی حرص خوردم.

بهش بگو آدم باید اول قرضاشو بده بعد بره هدیه بگیره. بعدشم مگه فقط طلا هدیه هست که بری برای مادرت بخری!😤

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

همینجوریشم تو یه ساختمون زندگی میکنیم تموم خرج و مخارج خانوادش رو شوهرمن میده دیگه کادو طلا گرفتنشو نمیتونم تحمل کنم دیشب به حدی دعوامون بالا گرفت که میگه ناراضی جمع کن برو. بچم 6ماهشه آخه چجوری برم؟ 🥺

خدا لعنت کنه خانوادشو که همیشهههههه باعث دعواهای مان 

پارسال همین موقع سر خانوادش دعوامون شد باردار بودم قهر کردم رفتم خونه بابام 4ماه نیومد دنبالم الانم میگه ناراحتی جمع کن برو

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
تو اشتباه میکنی ک از مادرت پول میگیری،روز مادرو بهش زهر کن بزار خودش تنها بره خدمت مادرش،برین ب اعصا ...

به نظرم این اشتباهه که شوهرش تنها بره خونه مادرش و تنهایی تبریک بگه

این واسه خودش‌بد میشه و خانواده شوهرش هم عادت میکنن به نبودش تو جمعشون و وقتی بره براشون غیر عادی و تحویلش نمیگیرن شوهرت رو تنها نزار به نظرم گلم