2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد روز مادر طلا بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 5299 بازدید | 181 پست

چندروزدگه مامانت بهش بگه پولشونیاز داره شماهم بهش بگومادرت بایددرکت کنه من ازخودت نیستم بیشترتوقع دارم طلابخربرامامانت امابرامن دوگرم بیشتربخربگویانمیخری یابرامنم بخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اشتباه میکنی ک از مادرت پول میگیری،روز مادرو بهش زهر کن بزار خودش تنها بره خدمت مادرش،برین ب اعصا ...

تهش چه تنها بره چ نره طلا رو میبره چه خاکی به سرم بریزم😭چقد جلو خواهرشوهر و جاریم ضایع میشم که شوهرم برا منکه زنشم هیچی نخریده ولی برا مامانش طلاخریده

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
تو اشتباه میکنی ک از مادرت پول میگیری،روز مادرو بهش زهر کن بزار خودش تنها بره خدمت مادرش،برین ب اعصا ...

پولو گرفتم برا خودم طلا خریده 

همینجوریشم تو یه ساختمون زندگی میکنیم تموم خرج و مخارج خانوادش رو شوهرمن میده دیگه کادو طلا گرفتنشو ...

اشتباه کردی دعواتون رو به خانواده ها گفتین دیگه براش عادی میشه از خودت بیرونت کنه و خانوادت ام مجبورن بهت پناه بدن ولی اگه گف برو محلش نده برو تو اتاق موقع عصبانیت پیشش نمون بهت بی احترامی میکنه به نظر از تایپیست متوجه شدم

بشین با آرامش باهاش حرف بزن.  با دعوا ک چیزی درست نمیشهک هیچ بدتر هم لج میکنه باهات

نتونستم جلو خودمو بگیرم همیشششه فقط به فکر ننه باباشه😭لج کرد دیگه گفت به کوری چشم توام ک شده میرم میخرم

نتونستم جلو خودمو بگیرم همیشششه فقط به فکر ننه باباشه😭لج کرد دیگه گفت به کوری چشم توام ک شده میرم م ...

سیاست نداری،هیچی نمیگفتی میزاشتی بخره بعد طلاهرو گم گور میکردی بعدشم زیربار نمیرفتی ک کار توئه

کارش فوق العاده مسخرست بگو بدهیتو بده چای خ…مالی مادر جونت

همین مامان جونش تو عروسیمون سرویس طلاشو از پسرش قایم کرده بود میگفت ازکسی قرض گرفتم که یوقت پسرش نگه مامان قرض بده بهم بندازم گردن زنم بعدا برات میخرم😒بعد چندوقت گندش دراومد که سرویس خودش بوده

اون واسه مامانش طلا میخره اونوقت تو چی میدی مامانت. من و شوهرم کادوهای مامانای جفتمون یکی میدیم.&nbs ...

میگه 1تومن میدم خودت 1تومن میدم به مامانت😒واقعا تو باشی ناراحت نمیشی که انقد فرق میزاره؟ 

همین مامان جونش تو عروسیمون سرویس طلاشو از پسرش قایم کرده بود میگفت ازکسی قرض گرفتم که یوقت پسرش نگه ...

از اون ماماناست ببین چه حلقه به گوشی تربیت کرده از زنش میزنه برا خانوم طلا بخره انگار تازه عروسه

براش مهم نیست کادو ندی تبریکم نگی مهم نیست 

بازم هر کاری نکنی مرده و به جنس خودش حسودی میکنه تو برای بابات سنگ تموم بزار برای شوهرتم جوراب بگیر بگو پول نداشتم

مثلللل خودش باشه بفهمه کار درستی نکرده