2777
2789
عنوان

کیا آمپول جلوگیری از بلوغ به بچه اشون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 36119 بازدید | 546 پست
من ده سالگی پریود شدم.بعدش حدود هفده سانت قد کشیدم.از نظر باروری و بارداری بسیار بسیار سالمم.الان کم ...

شما استثنا هستی

روال نرمال این هست که بعد پریود ماکسیمم قد ۱۰ سانت رشد میکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

دختر منم ده سال و نیم هست و قدش ۱۵۰ همه ی شرایط بلوغ ظاهر شده ولی من خودم گذاشتم روند طبیعی طی بشه و فقط در مورد بلوغ و اتفاقاتی که براش قرار بیوفته باهاش حرف زدم از شش ماه پیش و همیشه بهش یادآوری میکنم که اگه این اتفاق افتاد خوشحال بشه که داره بزرگ میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینه مهمه،اگه سینه اش جوونه زده ،ببرید دکتر چک کنه

عزیزم اتفاقا متخصص غددی که انلاین ازش نوبت گرفتم گفت رشد موی زیربغل مهمه..که دخترم دراورده،خیلییی وقته

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من ده سالگی پریود شدم.بعدش حدود هفده سانت قد کشیدم.از نظر باروری و بارداری بسیار بسیار سالمم.الان کم ...

چون دکتر گفت سن استخوانیش بالاست ،زود بسته میشه صفحه رشدش و قدش کوتاه می مونه

این حرفا چیه    اصلا اینطوری نیست

دقیقا همینطوره ک ایشون گفتن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شما استثنا هستی روال نرمال این هست که بعد پریود ماکسیمم قد ۱۰ سانت رشد میکنه

من ۱۰سالگی پری ود شدم و فقط ۲سانت رشد کردم‌.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میشه سوال منم جواب بدید؟ توچه سنی بودید و چه علایمی داشتید؟ دختر من ۹ساله،۱۲۴سانت قدشه و موهای زایدش ...

من حدود 10 11 سالگی علائمم شروع شد، پزشک اطفال همیگیم وقتی اخرین بار رفتم پیششون کلی سر مادر و پدرم داد زدن که بچه قدش کوتاهه به چه حقی هیچکاری نمیکنید و... و منو ارجاع دادن به پزشک غدد

حدود 12 سالگی رفتم دکتر، دکتر گفتن دچار بلوغ زودرس شدم و برام امپول تجویز کردن

منم قدم تقریبا همسان دخترتون بود

فقط به یه دکتر اکتفا نکنید، به یه شهر دیگه هم مراجعه کنید تا مطمئن بشید

کلاس والیبال یا بستکبال بفرستیدش

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

دختر من از ۶ سالگی تحت نظره

چون خودم بلوغ زودرس بودم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دختر منم ده سال و نیم هست و قدش ۱۵۰ همه ی شرایط بلوغ ظاهر شده ولی من خودم گذاشتم ردوند طبیعی طی بشه ...

ببین دکتر گفت قدش اگه حتی ۱۴۷ بود لازم نبود ولی الان قدش کوتاه می مونه ،قد دختر شما خیلی عالیه برای بلوغ و سنش

من ۱۰سالگی پری ود شدم و فقط ۲سانت رشد کردم‌.

ماکسیمم ۱۰ سانت ینی تو عالی ترین حالت

همون دکتر فوق تخصص غددبردم ،بهترین های تهران

نه با شما نیستم با اون یکی خانم بودم  

چقدر خوشحالم که امروز مادرایی رو میبینم که اینقدر به بچه هاشون اهمیت میدن

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
میشه سوال منم جواب بدید؟ توچه سنی بودید و چه علایمی داشتید؟ دختر من ۹ساله،۱۲۴سانت قدشه و موهای زایدش ...

عزیزم قدش کوتاهه صد درصد نیاز داره دکترشو عوض کنید یا یه شهر دیگه ببرید دختر من ۱۰ سالشه قدش ۱۳۰ ولی هیچ علائمی از بلوغ نداره با این حال دکتر میگه قدش کوتاهه و نیاز به امپول داره ولی دختر شما به بلوغ داره میرسه چطور میشه نیاز نباشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من حدود 10 11 سالگی علائمم شروع شد، پزشک اطفال همیگیم وقتی اخرین بار رفتم پیششون کلی سر مادر و پدرم ...

منم سه تا دکتر می برم ،دوتاش تهران تایید کردند این کار رو،و کرج هم آخر این ماه نوبت دارم 

ببین اول سینه ،بعد موی زائد 

این دختر من اصلا چربی نداره که سی نه رو نشون بده عزیزم

۲۰کیلو با قد ۱۲۳ هست. موی زاید پایین تنش هم کامل درومده.     چربی بدتش صفر هست و سینه رو نشون نمیده.    نمیدونم چه کار کنم،دکترهای شهرمون بیخودن