2777
2789
عنوان

کیا آمپول جلوگیری از بلوغ به بچه اشون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 36122 بازدید | 546 پست
ببین دکتر گفت قدش اگه حتی ۱۴۷ بود لازم نبود ولی الان قدش کوتاه می مونه ،قد دختر شما خیلی عالیه برای ...

در کنار امپول حتما حجامت ساقین ببر ده تا ۱۴ سانت رشد میکنه قرش 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما استثنا هستی روال نرمال این هست که بعد پریود ماکسیمم قد ۱۰ سانت رشد میکنه

نمیدونم.خواهرمم یازده سالگی شد.اونم تقریبا بیست سانت بلندتر شد.شاید به قول شما بعضیا رشد نکنن.

من چون اطرافیانم همه تا دوازده سیزده سال پریود شدن و همه هم قدبلندن.

برم تو نت بخونم ببینم چقد ارتباط دارن.اینطوری باشه منم باید مراقب دخترم باشم که بلوغ زودرس نگیره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
منم سه تا دکتر می برم ،دوتاش تهران تایید کردند این کار رو،و کرج هم آخر این ماه نوبت دارم 

اسم دکترش چیه؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هزینه اش زیاد بود؟ بیمه داد یا آزاد؟ عوارضی و یا درد نداشت؟ ممنونم

بله زیاد بود

اما ما بیمه داشتیم کم شد

عوارض نداشت برای من

اگر سفت کنه خودش رو به شدت دردش میگیره

امپولش یه تایمی داره و خود اون امپول سفت میشه اگر دیر تزریق بشه و موقع تزریقش خیلی دردناک میشه پس باید سریع زده بشه که بازهم به اذیت نکردن دخترتون و نترسیدنش بستگی داره

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

بعد از پریود شدن صفحه رشد بسته نمیشه ولی باید قبل اون بره

شخصی  که قدش کوتاهه تمام بدنش مثل آدم معمولیه فقط قدش کوتاهه ولی با هورمون های تزریقی عوارض داره

حواستون به  عوارض هم هست؟

لایکم کنید.  سن استخوانی بالاتره یعنی خوبه یا نه؟ دختر ۹ساله من موی شرمگاهیش و زیربغل درومده و ...

حست درسته😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ببین دکتر گفت قدش اگه حتی ۱۴۷ بود لازم نبود ولی الان قدش کوتاه می مونه ،قد دختر شما خیلی عالیه برای ...

به نظرم این آمپول‌ها ضررش بیشتر از منفعتش هست خدایی نکرده اگه عوارض داشته باشه چی عزیزم نگران قدش نباش حالا چند سانت بلندتر و کوتاهتر تاثیری تو زندگیش نداره مهم سلامتی بچه است 

منم سه تا دکتر می برم ،دوتاش تهران تایید کردند این کار رو،و کرج هم آخر این ماه نوبت دارم 

امیدوارم دخترتون قد بلند و رعنا بشه  

نگران نباش

با ارامش درمان دخترتون رو جدی بگیرید

نمدونم پزشک ها بهتون گفتن یا نه

اما کلاسهای ورزشی مثل بسکتبال و والیبال یکیش رو بره خیلی به درمان کمک میکنه

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
عزیزم قدش کوتاهه صد درصد نیاز داره دکترشو عوض کنید یا یه شهر دیگه ببرید دختر من ۱۰ سالشه قدش ۱۳۰ ولی ...

دقیقا با صحبتتون موافقم عزیزم

‌شهر ما فقط یه متخصص غدد داره که اونم اصلا انگار نه انگار....   حتما میبرمش انشاا...🙏🙏 دقیقا حس میکنم داره به بلوغ میرسه.‌چون خودمم ۱۰سالگی به بلوغ رسیدم با این تفاوت که قد بلند کلاس بودم و همیشه تهه کلاس مینشستم.بعد از پری هم ۲سانت اضافه کردم فقط

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
به نظرم این آمپول‌ها ضررش بیشتر از منفعتش هست خدایی نکرده اگه عوارض داشته باشه چی عزیزم نگران قدش نب ...

می دونی چیه ؟ من قدم کوتاهه ،پدرش بلند ،یه عمر بدون اعتماد بنفس بودم ،حداقل تلاشم رو برای بچه ام بکنم،شد که چه بهتر ،نشد هم حداقل بعدها عذاب وجدان نمی گیرم