2777
2789
عنوان

کیا آمپول جلوگیری از بلوغ به بچه اشون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 36119 بازدید | 546 پست
دخترم ۱۰ سالشه میگه پام درد میکنه میگم یک وقت پریود نشه چون زوده  سینه ش رشد نکرده

به دکتر غدد و متابولیسم مراجعه کنید و اگر قرار به بلوغ برسه خودتون بهتون میگن

اگر هم وقتش نرسیده بازهم بهتون میگن

اما حتما ببریدش که چکاپ بکنن

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
شما هورمون رشد زدید یا جلوگیری از بلوغ؟

هر دو رو باید بزنید نگران نباش بیمه میده هزینه رو 

از نظر دارویی هم نگرانی نداره 

چرا زودتر نبردی ؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دورو فکر میکنم برام تجویز کردن چون یه تایم طولانی مصرف میکردم از این امپولا دارو ها رو فکر میکن ...

هزینه اش زیاد بود؟ بیمه داد یا آزاد؟ عوارضی و یا درد نداشت؟ ممنونم

من زدم تو سن دخترتون هم بودم که زدم سوالی دارید بفرمایید من جواب میدم

میشه سوال منم جواب بدید؟ توچه سنی بودید و چه علایمی داشتید؟ دختر من ۹ساله،۱۲۴سانت قدشه و موهای زایدش درومده.ولی تنها دکتر غدد شهرمون میگه نیاز نداره! نه امپول رشد و نه امپول بلوغ زودرس!

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دخترم ۱۰ سالشه میگه پام درد میکنه میگم یک وقت پریود نشه چون زوده  سینه ش رشد نکرده

درد پا یعنی داره قد میکشه دختر منم ۱۰ سالشه و همین درد رو داره البته من غدد میبرم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من ده سالگی پریود شدم.بعدش حدود هفده سانت قد کشیدم.از نظر باروری و بارداری بسیار بسیار سالمم.الان کم ...

نه عزیزم کم کم وقتش نیست

وقتش بر اساس بدن مادر و فرزند و زمان پریودی مادر حساب میشه

ممکنه شماهم دچار بلوغ زودرس شده باشید یا ممکنه نشده باشید

اما همه تا 18 19 سالگی 10 سانت و اینها رشد میکنن از بعد از بلوغ به بعد ولی اگر قد بچه بسیار کوتاه باشه یا حتی کوتاه باشه اون امپول رو میزنن تا بیشتر قد بکشه 

اصلا ربطی به باروری و.. نداره

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
لایکم کنید.  سن استخوانی بالاتره یعنی خوبه یا نه؟ دختر ۹ساله من موی شرمگاهیش و زیربغل درومده و ...

نه بده کمتر باشه خوبه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.