2777
2789
عنوان

رژیم کاهش وزن کسی با من شروع میکنه

214 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسی هست با من شروع کنه به رژیم گرفتن... 

من میخوام یک رژیم شک ۹روزه به بدنم بدم

بعد ۹ روز ورزش کم خوری توی برنامم بزارم

با حذف شیرنی چربی نمک

از غذای خونه بخورم اما در حدی که وزنم ثابت بمونه در کنارش ورزشمو هر روز صبح ادامه بدم... 

من قبلا یبار امتحان کردم حدود ۲۰کیلو لاغر کردم با رژیم ورزش سخت اما متاسفانه خوردم به کنکور کورنا چهارسال ورزش رژیم کنار گذاشتم وزنم برگشت البته متاهل شدم و کلا پرخوری فست فوت زیاد استفاده کردم... 

کسی هست با من همراه بشه تا شنبه اعلام کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برنامه خاصی ندارم کلا کم میخورم تا چاق نشم 

ورزش می کنم و سالم خوری

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

حیفش نمیدونم ورزش کنم وگرنه خیلی پایه بودم🥲

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من وزنم ۷۴ قدم ۱۶۵ میخوام ۵۸ کیلو بشم 

خیلی لاغر میشی که من ۷۵هستم 

میخوام تا ۷۰برم 

بسه بابا

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی