2777
2789
کاش حداقل یه طب سنتی میرفتی... اون چی باهات خوبه؟ دیگه نمیزنت؟دعوا نمیکنید؟

میخام برم پیش روانشناس 

اونم بد نیست خوبه ولی دعوا و بحث همیشه داریم 

خیلی پر حرفه بیشتر

میخام برم پیش روانشناس  اونم بد نیست خوبه ولی دعوا و بحث همیشه داریم  خیلی پر حرفه بیشتر

خوب کاری میکنی وقتی می ی باز باش حرفای روانشناس رو بپذیر ... پرحرفی هم خوبه یعنی دلش بهت گرمه .. 

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخام برم پیش روانشناس  اونم بد نیست خوبه ولی دعوا و بحث همیشه داریم  خیلی پر حرفه بیشتر

خوب کاری میکنی وقتی می ی باز باش حرفای روانشناس رو بپذیر ... پرحرفی هم خوبه یعنی دلش بهت گرمه .. 

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
کتک کجا بود فقط یه بار عصبانی شد به خاطر کوتاهی موش گردنشو گرفته بود

میگه دست بزن داره که

دیبا می دونی در کنار همه سختی هایی که داری میکشی جذابیت داستان زندگی تو چیه؟ اینکه شوهرت با همه سابقه نفرتی که بین خانواده هاتون بوده و نوع ازدواجی که داشتین خیلی زود  تو و زندگی با تو رو پذیرفت ..الان هم با جون و دل زندگی تو رو میخواد..چون خودش تنهایی تصمیم گرفت به حرف خانواده یا کسی گوش نکرد برعکس تو که نشستی تا عمت بیاد برات تصمیم بگیره...میدونم بازم میگی نه این منو دوست نداره برام نقشه داره..ولی یه نگاه به بعضی تامیکا بنداز...دختره با مادر شوهرش تو یه ساختمان زندگی میکنن شوهرش شام و ناهار اونجاس ..خواسته زنش هم براش مهم نیس... اولویت براش خانواده شه... ازدواجشون هم نرمال بوده طرف اومده خواستگاری کرده عروسی گرفته طلا خریده..حالا شوهر تو هنوز یک سال از فوت داداشمون نمیگذره ولی زندگی زنا شویی تون رو فدای کینه ها نکرده و داره زندگی میکنه و به خاطر تو مهمونی خانواده ش نرفت..باور کن خیلی دخترا آرزو دارن شوهرشون اینجوری باشه و اولویت زندگی شوهرشون باشن ولی شوهرشون خانوادش رو بیشتر دوست داره...به نظرم عاقلانه تر تصمیم بگیر... اگه شوهرت مشکلات رفتاری نداره بهش دل ببند این آدم مرد زندگیه..اگه چیز دیگه نیست که ما ندونیم و اخلاقش بد نیست واقعا بچسب به این زندگی کمتر به حرف آدمای بیکار گوش بده

دیبا می دونی در کنار همه سختی هایی که داری میکشی جذابیت داستان زندگی تو چیه؟ اینکه شوهرت با همه سابق ...

سلام عزیزم خوبی شوهر من اگه یکم باهام خوبه چون میبینه من کسیو ندارم دلش برام میسوزه اگه تحویلم میگیره نه اینکه دوسم داره فقط از قیافه م خوشش میاد الان کارت ورود به جلسمو پاره دارم دق میکنم