2777
2789

گردن نمیدونم اما من زانودرد دارم چنباری کبودی دیدم فک میکردم توخواب زدم جایی،اماتونت زدم دیدم نوشته بین استخونا مایع است برا اونه انگار کم میشه اینجوری نشونه هاشه یه دکتر ارتوپد برو اگه خیلی دردداری

❤ متاهل❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی میخوای با گوشی کار کنی یا بخواب گوشی رو بگیر جلو صورت یا اگه میشینی سرتو خم نکن گوشی رو بذار رو زانوت حالت چمباتمه..البته گردندرد میتونه به خاطر کمبود کلسیم هم باشه ..چهار شیره رو با شیر هنوز میخوری؟

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

شیرش کم چرب باشه که کلسیم جذب بشه..چربی شیر که زیاد باشه نمیذاره کلسیم جذب بشه

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
بنظرم الکی دارم میخورم وضعیت من با اینا خوب نمیشه 

منظورت گردن دردته؟ آخه شیره که میخوری آهن و ویتامین داره ربطی به گردن نداره فعلا شیر بخور شاید بهتر شدی...چرا دکتر نمیری؟ دیبا راست گفتی داری به شوهرت محبت میکنی؟ هنوز دوسش نداری؟

بچه بغل، پشت کامپیوتر گوشی... اگ هستی کم کن وضعیتتم استاندارد کن. خوب میشی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
منظورت گردن دردته؟ آخه شیره که میخوری آهن و ویتامین داره ربطی به گردن نداره فعلا شیر بخور شاید بهتر ...

همه جام مشکل داره دیگه از دکتر رفتن خسته شدم گفتم بمیرمم نمیرم دکتر 

قربونش نمیرم ولی کاریشم ندارم الان دیگه اصلن دوسش ندارم 

همه جام مشکل داره دیگه از دکتر رفتن خسته شدم گفتم بمیرمم نمیرم دکتر  قربونش نمیرم ولی کاریشم ن ...

کاش حداقل یه طب سنتی میرفتی... اون چی باهات خوبه؟ دیگه نمیزنت؟دعوا نمیکنید؟