2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم😭

312 بازدید | 16 پست

مامانم بهم میگه ترشیده هستی 20سالمه بهم میگه دختر مردم باعث افتخار شد تو مایه ننگی دلم شکسته دارم گریه میکنم 😭 بهم میگه ارزش دختر به شوهر کردنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم واسه این طرز تفکر. 

و خداروشکر خانوادم گفتن خودتم بخای زیر ۲۵ نمیزارم عروس شی☺غصه نخور عزیزم این حرفا هست زیاد نباید اهمیت بدی

سلام خوشگلا🍂هنرمندتونم🤪کاربر قدیمیم ولی متاسفانه واسه حرفا سیاسی تعلیق شدم🙂🌈

گوش نکن تو شوهر کردن ارزش خاصی نیست که جامونده باشی

درس بخون گلم هنرهای مختلف یاد بگیر دنبال علاقت برو 

امان از مامانا چی تو شوهر کردن دیدن که دنبال رد کردن دختراشونن 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

وااااا..چقدرببخشیدکوته عقله..اتفاقاارزش ادم به اخلاقیات ومسئولیت پذیری وموفق شدن دررسیدن به هدفش ومفیدواقع بودنه..به اینکه چقدرتلاش کنی تاتوزندگی پیشرفت کنی وبه جایی برسی اونوقت میگن مایه افتخاره..متاسفانه بعضی خانواده هافقط یه قدم جلوشونو میبینن اینده هیچ نمونش میشه شما مامان خانمت..بعضیاهم که سطح تفکربالایی دارن بچشون میشه یکی مثل مریم میرزاخانی وپروفسورسمیعی وامثالهم... 

الان منم اینو میگم اینا مامانای قدیمن دیگه

والا مامان منم قدیمی بود ولی به خدا من تا خودم دلم نخواست ازدواج نکردم دردش به جانم الانم همیشه میگه  تا وقتی دخترام شوهر نکردن برکت خونه زیاد بود الان چند ساله خودش مریضی سختی گرفته به خدا شب و روزم براش گریه و غصه س هیچ وقت بچه هاش ازش ناراحت نشدن😭😭😭

والا مامان منم قدیمی بود ولی به خدا من تا خودم دلم نخواست ازدواج نکردم دردش به جانم الانم همیشه میگه ...

خوب چیکار کنم من وقتی اینقدر فرهنگ نداری جایی که دارن از نامهربونی مادراشون میگن تو میای از مهربونی مادرت میگی

شعور چیز خوبیه

خوب چیکار کنم من وقتی اینقدر فرهنگ نداری جایی که دارن از نامهربونی مادراشون میگن تو میای از مهربونی ...

تو شعور نداری تو بی فرهنگی که مثل نخود تو شله زرد جواب میای معلوم نیست چه جوری تربیت شدی که بدون دلیل به من تو هین میکنی سر نمازم انشالله خدا حق دلی که ازم شکستی بگیره ازت