2777
2789
اخه بلاگرا میدونم شوهراشون کارمند نیس اونارو نمیگم مثلا دختر خالم میگم ک شوهرش دادگستری و خودشم خانه ...

اونا قسط ندارن احتمالا از طرف پدرشون حمایت شدن خونه و اینا بعشوت دادن هر جی حقوق میگیرن خرج میکنن

شوهرت چند سال سابقه داره؟

اخه بلاگرا میدونم شوهراشون کارمند نیس اونارو نمیگم مثلا دختر خالم میگم ک شوهرش دادگستری و خودشم خانه ...

والا نمیدونم خیلی کارا میشه کرد شاید شوهرش شغل دوم داره شاید وام گرفتن نمیگن شاید صندوق خونگی گذاشته واقعا خودتو با کسی مقایسه نکن 

شوهر منم وضع مالیش خوبه ولی ترکیه و جشنای مفصل نتونستم بگیرم داریم خودمونو میکشیم بتونیم خونه رو عوض کنیم 

ما آبادانیا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ۸۰ تومنم تو بانک داره من میخام واس خوشحال کردنم از آرزوش ک ماشین خریدن بگذره هی میگم بهش ولی میگ ...

ناموسا الان ۸۰تومن چی میده!ببخشید ولی رفتارت و افکارت به یه دختر ۲۶ساله نمیخوره من دوسال از تو بزرگترم حس میکنم دارم با یه بچه ۱۵ساله صحبت میکنم

خب خرج کن چی میشه شوهرت حق داره اون به اندازع توانش خرج میکنه شمان انقدر اینستاوزندگی بقیه رو نگاه ...

اخه تو اینستا که همش تظاهر یا اگرم واقعی باشه حتمن خیلی درامد دارن اینجاست که میگن باطن زندگیتون رو با باظاهر  زندگی دیگران مقایسه نکنیدمشخصه استارتر یه خورد افسرده هم هستن

عزیزم شوهر منم مثل شوهر شماست ولی خب من هیچوقت فکر پول قبض و قسط و هزینه خورد و خوراک رو نمیکنم. خو ...

ببین من از پول خودمم حتی شده زیاد از حقوق خرج کنم مثلا کاشت ناخن برم باهاش چون شوهرم میگ پول دور انداختنه ولی نمیگ پول خرج نکن چون اونطوری حرف میزنه منم با پول خودم میرم ولی خب شمام راس میگی باید یکم فکر کنم

ناموسا الان ۸۰تومن چی میده!ببخشید ولی رفتارت و افکارت به یه دختر ۲۶ساله نمیخوره من دوسال از تو بزرگت ...

خب میگم هیچی نمیدن پس چرا نگه داشته خرج کنه واسم نمیکنه حرص میگیرم

اخه تو اینستا که همش تظاهر یا اگرم واقعی باشه حتمن خیلی درامد دارن اینجاست که میگن باطن زندگیتون رو ...

درسته من حتی تو فامیل خودمم دیدم که یارو بهترین تولدو واسه بچش میگیره ولی همش قرضیه و یه ماهو باید خونه مدر و مادرشون پلاس باشن که جبران بشه😏

اره گفته همین حقوق دارم نمیگ ک سودمم هس خرج میکنیم اصلا نمیگ آخه با حقوق چی میشه خرید واس همون اگ بخ ...

اینم بگم به خیلی از حرفای بقیه و پزهاشون تو اینستا توجه نکن که الکیه

استاتر زیاد به تجملات اهمیت نده در حد متعارف انجام بده بقیه رو پس انداز کن

باز خوبه شوهرت به این حد راضیه شوهر من یه بار به تولد معمولی ک مهمون از قبل دعوت کنیم گرفتیم اونم خیلی محتصر و مفید بعد ازاون فقط کیک میگیره امسال چون مریض بود کیک هم نگرفت براش ماشین کنترلی ک دوست داشت گرفت 

الانم سر عکس و فیلم شب یلدا پسرم ک مدرسه میگرفت شوهرم پشت گوش انداخت و پسرم نبرد بگیره قهرم. خسته شدم اصلا براس اهمیت نداره ک پسرم یه عکس بگیره

اونا قسط ندارن احتمالا از طرف پدرشون حمایت شدن خونه و اینا بعشوت دادن هر جی حقوق میگیرن خرج میکنن ش ...

دختر خالم تو خونه خالم میشینه 

شوهرم ۱۰ سال سابقس

درسته من حتی تو فامیل خودمم دیدم که یارو بهترین تولدو واسه بچش میگیره ولی همش قرضیه و یه ماهو باید خ ...

دقیقا تو فامیل خودمونم هستن اینجور ادما مثلا رو چشم وهم چشمی تو عاشورا نذری بزرگ دادن و...بعد چند روز بعدش مهلت اجاره خونشون تموم شد در بدر دنبال خونه بودن اخه امام حسین احتیاج به این همه بریز به پاش شما داره کلا وضع زندگیشون از باطن دربو داغون 

خداییش چ دغدغه هایی .. من پارسال کل تولد پسرم شد یک تومن ...شامو ژله و دسر چیپس و پفک و کیک و میوه . ...

تم شد با مخلفات یه تومن؟میدونی من از کدوم تم ها میگفتم دایره هستا تم می‌چینند دورش میز میذارن جلو  ۱ونیم میان نصب میکنن قیمتش تو شهر ما