2777
2789
دقیقا تو فامیل خودمونم هستن اینجور ادما مثلا رو چشم وهم چشمی تو عاشورا نذری بزرگ دادن و...بعد چند رو ...

این خانوم که گفتم با زنداداشش رقابتی و ...منتها زندادلش وضعش خوبه میره برا بچش ماشین شارژی میگیره اینم از این طرف اگه مونده از گشنگی مرده میره میگیره واقعا ادم میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجا میدونی طلا بوده؟شایدم یه تیکه طلاشو فروخته جدید خریده بعضیا فقط الکی کلاس میذارن 

اونو نمیدونم  ولی خالم ب عالم و آدم گفته بود ۲۰ تومن طلا دادن ۱ونیم تم دادن اومدن نصب کردن و پفک و چیپس  ۳ تومن دادن ولی پفک دروغ گفته بود چون رو میز ۳ پاکت بود

اخه بلاگرا میدونم شوهراشون کارمند نیس اونارو نمیگم مثلا دختر خالم میگم ک شوهرش دادگستری و خودشم خانه ...

میدونی چطوری تونست ؟با اخلاق خوب وروی خوش نه دعوا وخونه بابا رفتن 

فکر میکنم زیاد غر میزنی شوهرتو نابود کردی من حق به شوهرت میدم چون واقعا با این درامد زندگی چرخوندن سخته چه برسه به مهمونی های انچنانی 

من ک هر سال واسه همه مراسما خودمو شوهرمو پسرم باهم جشن میگیریم تو هم همینکاروکن اتلیه وشام خوب و جشن سه نفره الکی هم شلوغش نکن پسرت وقتی بزرک شد نمیگه چرا جشن تولد بزرگ نداشتم دوسالگیم میگه چرا خونه وماشین برام تهیه نکردین ک سختی نکشم به آینده بچه بیشتر فکر کن 

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
استاتر زیاد به تجملات اهمیت نده در حد متعارف انجام بده بقیه رو پس انداز کن باز خوبه شوهرت به این حد ...

اینی عکس گرفتن تو آتلیه خوشش نمیاد ولی من زورکی می‌بردم پسرمو الانم یدونه بعد عروسی عکس آتلیه نداریم ولی دختر خالم تو هر مراسمی میره آرایشگاه و آتلیه با آتلیه هم دوس شده تو مراسماش اون میاد یه دوربینم گرفته داده.  به آتلیه و هرماه پول میگره ازشون

اینم بگم به خیلی از حرفای بقیه و پزهاشون تو اینستا توجه نکن که الکیه

یکی فامیلا ما بلاگر و از تولد ومسافرت همیشه میزاره به خدا زندگیش درب وداغون و با شوهر همش جنگ و دعوا و به راه قهر غذاهایم که میزاره میره خونه مامانش و خواهراش و.‌.با اونا پز میده بعد تو عکسام همش تو بغل شوهرس و همش تظاهر شوهرشم یه پسر از این چاقو کشا وشنیدم تمام بدنش تو دعواها خط خطی شده ولی شما ببینید میگید وای چه زندگی حسرت بر انگیزی🤣

اخه ۸۰ تومنم تو بانک داره من میخام واس خوشحال کردنم از آرزوش ک ماشین خریدن بگذره هی میگم بهش ولی میگ ...

میدونم چی میگی ولی شوهرمن الان حفوقش ده تومن هست با کلی وام که فکنم‌حقوق پنج شش تومن قسطش باشه.و از همین وامهایی که گرفته پس انداز تو بانک داره حدود صدو چهل تو بانک داره.و ماشین و خونه هم داریم خداروشکر ولی هیچوقت شوهرم حاضر نمیشه برا تم تولد و این چیزا پول بده هرچند که منم مثل شما خیلی دوست دارم دکور آنچنان بچینم و غیره و میدونمم پولشو داره ولی نمیکنه و میگه اگر این خرجارو بکنم دیگه همین پس اندازا  روهم برا روز مبادا نداریم.حالا شوهر شما که بنده خدا تازه میخاد ماشین که از واجباته رو بخره که مطمنا اون ماشین بعدا موجب رفاه حال شما هم میشه.و برا همتون هست.تو این وضعیت و گرونی مردا استرس کم آوردن تو زندگیشون دارند تازه شما میگی آرزوش اینه که ماشین داشته باشه.پس اونم میتونه  حق داشته باشه برا آرزوش تلاش کنه.شما سعی کن این مقایسه رو بذاری کنار تا به آرامش برسی .یا چیزایی که داریو با بقیه مقایسه کن.بخدا ظاهر زندگیا با باطنشون خیلی فرق داره.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اینی عکس گرفتن تو آتلیه خوشش نمیاد ولی من زورکی می‌بردم پسرمو الانم یدونه بعد عروسی عکس آتلیه نداریم ...

منم همینطوره متاسفانه. 

ادخترخاله ات اینا از اونایی هستن ک بفکر فردا نیستن هر چی دارن همون روز خرج میکنن 

بخاطر همینم هست ک میگی خانواده شوهرش وضع مالیشون زیاد خوب نیست

ولی خانواده شوهر شما اهل جمع کردن و پس انداز کردن هست 

شوهراشون طبق خانواده هاشون رفتار میکنن

یکی فامیلا ما بلاگر و از تولد ومسافرت همیشه میزاره به خدا زندگیش درب وداغون و با شوهر همش جنگ و دعوا ...

بلاگرا که تکلیفشون معلومه

اما تو ادمای معمولی اطرافمون هم زیادمیبینم که تظاهر به چیزی میکنن که نیست 

سه تومن پفک😏

من از اینا بگما کف میکنین ینی 

دوتا خواهرن اولی ک اینجوری تولد گرفت و هرسال دوبار با هواپیما میره مشهد شوهرشم کارمند دادگستری و تو هرمراسمات آتلیه رو میاره خونش پز میده خواهر دومی هرسال تولدش ک شوهرش کارگر کارخونس وادار میکنه گوشی آیفون مدل ب مدلشو بخره واسش نمیدونم اون از کجا میاره ولی دختر خاله دیگم گف ک دست دوم میگره حالا دست دومم بگیره ببین چقد مریض فقط میخاد پز بده منم اینجوری واقعیتم بدونم بازم حرصی میشم

بلاگرا که تکلیفشون معلومه اما تو ادمای معمولی اطرافمون هم زیادمیبینم که تظاهر به چیزی میکنن که نیست ...

اره والا همون.بعدش میگم این ک وضعش از منم بدتره پس چیشد

منم همینطوره متاسفانه.  ادخترخاله ات اینا از اونایی هستن ک بفکر فردا نیستن هر چی دارن همون روز ...

شوهر من از خیلی چیزا ک بنظرش چرت باشه و پول حروم کردن بدش بیاد ولی من ب زورم ک شده انجام میدم تا بفهمه دنیا دست خودش نیس منم حق زندگی دارم.عادت کرده ولی غراشو میزنه