میدونم چی میگی ولی شوهرمن الان حفوقش ده تومن هست با کلی وام که فکنمحقوق پنج شش تومن قسطش باشه.و از ...
خلاصه زندگی خیلی سخته.و سخت تر خواهد شد با این گرونی و چشم و هم چشمی.جالبش میدونی کجاس خالم میشینه پیش مامانم میگ گرونی و فلان بعد دخترش اونجوری تولد میگیره و سرویس طلا موندم بخدا دیگ
میدونم چی میگی ولی شوهرمن الان حفوقش ده تومن هست با کلی وام که فکنمحقوق پنج شش تومن قسطش باشه.و از ...
شما خیلی خوبی دیگ چشم و هم چشمی نداری خانواده ای هم ک اذیتت کنن نداری ولی من دارم همش مقایسه میشم با اونا میگن وضع زندگی ظاهری هردو یکی ولی یکی زیاد شوهرشو دستش گرفته یکی نتونسته بگیره.😒 مامانم میگ اون نمیگیره من میگیرم ولی آخه مردم چی میگن نمیگن شوهرش نتونسته و یا خسیس مامانش تولد میگیره؟
اونو نمیدونم ولی خالم ب عالم و آدم گفته بود ۲۰ تومن طلا دادن ۱ونیم تم دادن اومدن نصب کردن و پف ...
وقتی پفکش دروغ گفته مطمن باش بقیشم دروغه محضه.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
شما خیلی خوبی دیگ چشم و هم چشمی نداری خانواده ای هم ک اذیتت کنن نداری ولی من دارم همش مقایسه میشم با ...
یمدت سعی کن با کسایی که رو اعصابت میرن و مقابسه میکنند کمتر رفت و امد کنی حتی اگر مامانت گفت بگو مامان من میام پیشتون آرامش بگیرم و خوشحال بشم با این حرفا چیزی تغییر نمیکنه پس بذار ناراحت نشم.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
رو خودت کار کن عزیزم بگو من راه خودم میرم پس نباید ذهنم درگیر بقیه کنم
راس میگی باید رو خودم خیلی کار کنم و شوهرمم ناراحت نکنم چون سر همین چشم و هم چشمی رفتم خونه بابام تا بالاخره شوهرم گف حقوق کارتمو میدم دستت تو بهم ماهیانه بده و خرج کن هرجور دوس داری تا شکیاتت برطرف شه.ولی بازم شیطون گولم میزنه و میگم اگ دوسم داشت از پول تو بانک میگذشت شده ۱ تومنشو ولی نمیگذره
راس میگی باید رو خودم خیلی کار کنم و شوهرمم ناراحت نکنم چون سر همین چشم و هم چشمی رفتم خونه بابام تا ...
پس بدون شوهرت خیلی دوست داره عمدا هم بهت کارت داده که بدونی خرج چقدر گرونه و دستت بیاد.شوهر من عمرا کارتشو بده بمن پس قدرشو بدون
تم شد با مخلفات یه تومن؟میدونی من از کدوم تم ها میگفتم دایره هستا تم میچینند دورش میز میذارن جلو&nb ...
خب من ندادم بیرون من ی خرس پولیشی بزرگ ک خواهرم دوخته بودش ب دویار زدم و تودستش حدود بیس تا بادکنک خرس هایی ک خود پسرم داشت دو و بر میز گذاشتم ...ریسه تدی گرفتم و رو دسوار زدم بالای خرس رومیزس تدی گررفتم ...کیکشم روش ی خرس بادکنک بدست داشت...همش ابی و سقید و کرم بود...
راس میگی باید رو خودم خیلی کار کنم و شوهرمم ناراحت نکنم چون سر همین چشم و هم چشمی رفتم خونه بابام تا ...
عزیزم مردا برنامه ریزی دارن شوهر من پارسال صدمیلیون ارزخرید ک موقع تول پسرم هنو سرجاش بود و نابود نشده بود اونو هدیه تولد داد ب پسرم درحالی ک من قبلش میگفتم بی فکر حتی مول توکارتش نگه نداشت ک تولد بگیریم
[QUOTE=265444287]راس میگی باید رو خودم خیلی کار کنم و شوهرمم ناراحت نکنم چون سر همین چشم و هم چشمی رفتم خونه بابام.. وای نکن با زندگی خودت دختر به خدا مرد بد ندیدی کافیه یه دور تو نینی سایت بزنی اونوقت شوهرت میزاری رو سرت حلوا حلوا میکنی