2777
2789
خیلی مقایسه میکنی زندگیتو با بقیه.اینجور آدمهایی آسایش شاید داشته باشن ولی آرامش ندارن‌دخترخاله من ا ...

درست میگی من مریض شدم😔آخه مادرمم میگ شوهرت نمیخاد خرج کنه هی میگ خسیس شوهرت اونم تاثیر میداره روم

ن نمیگم حمایت میکنی من میخام نظرات واقعی‌تان بنویسین بگین شوهرم نرمال یا من مریضم

شما مریض نیستی .  درآمدت شوهرت کمه و هزینه ها خیلی زیاد. اونم تقصیری نداره . اگر درامدش رو خرج زندگیش نمیکرد شما قطعا حق داشتی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی من مریض شدم😔آخه مادرمم میگ شوهرت نمیخاد خرج کنه هی میگ خسیس شوهرت اونم تاثیر میداره روم

چه مادر بی تدبیری😑حتما بهش تذکر بده یه مادر خوب هیچوقت به بچش اینجوری نمیگه حتی اگه حق باهاش باشه جون ذهن تو رو مشوش میکنه

عزیزم شوهر منم مثل شوهر شماست ولی خب من هیچوقت فکر پول قبض و قسط و هزینه خورد و خوراک رو نمیکنم.

خودش هرچی لازم باشه میخره،اصلا نمیفهمم کره کی تموم شده خودش میخره....

ولی خب برای لباس و آرایشگاه و خرجای دیگه خسیسه منم از پول خودم خرج میکنم.بنظرم این شمایی که خسیسی دلت نمیاد از پول خودت خرج کنی

خب عزیزم تو دچار چشم و هم چشمی شدی 

سعی کن بخاطر خودت از زندگی لذت ببری نبخاطر اینکه بقبه به به چه چه کنن 

بخدا شاید ی تولد ساده میگرفتی بیشتر خوش میگذشت 

شوهرتم حق داره با ۷ تومن چیکار کنه آخه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
نمیتونم نکنم

والله من خودم هم نیمه وقت شغل دارم و درآمد جزئی دو تابچه شیر به شیر دارم ما هم درآمدمون تقریبا مثل شماست و قسط هم داریم یعنی ده روز اول پول تموم میشه و واقعا با قرض و نسیه میگذرونیم مثل شما هم فکر نمیکنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

خسیس‌نیس  والا بخدا ....اگر حفوقش هفت تومنه و حاضر شده چهارتومن بده برا  تولد خسیس نیست اصلا.

ببشتر حرفای بقیه هست که شمارو تحریک کرده.اینروزا با حقوق هفت تومن خرج خونه رندگی راه بیفته خیلیه .خودتو الکی اذیت نکن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
چقد سخت میگیری بااینکه حقوقشم کمه  من شوهرم درامدش متغییره ولی 10 به بالاس اینو.میگم چون مدام ...

خانوادم بدن خیلی مقایسه میکنن میگن این اینجوری کرده اون نکرد پس شوهرش خسیس دیونم کردن 

چه مادر بی تدبیری😑حتما بهش تذکر بده یه مادر خوب هیچوقت به بچش اینجوری نمیگه حتی اگه حق باهاش باشه ج ...

واقعا به نظرم مادرتونم مقصر ...شوهر شما اتفاقا خیلی دور اندیش قدرش بدون به خدا جدی میگم نکه فکر کنی برا روحیت میگم اونایم که بهت میگن بخاطر بچت میبرت انزلی و...همش از حسادت وگرنه به اونا چه مربوط 

مادرتو بیخیال.تو داری زندگی میکنی چیکار داری شاید طرف بخواد ببخشید شورتشو بفروشه برا بچش طلا بخره .تو زندگی خودتو بکن.والا من دوتا بچه دارم سالی یبار برا پسرم تولد میگیرم عکس دخترمم میذارم رو کیکی میگم تولد جفتتونه با اینکه خانواده پدری همسرم بشدت پولدار هستن و خجالت میکشن از اینکه کسی فکر کنه ندارن ولی من اینجوری نیستم مهم خودمم و خانوادم ولاغی .امسال روز تولد دخترم برا جفتشون تولد گرفتم.اونم در حد کادو و ژله و کیک کسیم دعوت نکردم دوستای بچهام ۷تا بچه بودن اومدن بهشون خوش گذشت خاطره شد.سخت نگیر بفکر آینده بچت باش

خسیس‌نیس  والا بخدا ....اگر حفوقش هفت تومنه و حاضر شده چهارتومن بده برا  تولد خسیس نیست اص ...

اخه ۸۰ تومنم تو بانک داره من میخام واس خوشحال کردنم از آرزوش ک ماشین خریدن بگذره هی میگم بهش ولی میگ رو پول من حساب نکن رو ۷ تومن حساب کن

خانوادم بدن خیلی مقایسه میکنن میگن این اینجوری کرده اون نکرد پس شوهرش خسیس دیونم کردن 

یمدت بهشون رک و راست بگو مقایسه نکنید چون باعث ناراحتی من میشید.یا بگو من خودم نمیخام اینکارارو بکنم دوست ندارم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.