2777
2789
کلا اخلاقش یجوری دوس داره خودش درست کنه همه چیو تا بده بیرون از دستشم برمیادا نمیگم خرابکاری میکنه ن ...

عزیزم مقایسه نکن تولدای تشریفاتی خزو خیل شده دیگه من یه کیک خودم میدرستم و خیلی ساده یه تولد به یاد موندنی میگیرم به نظرم شوهرت حق داره شما باید جوری خرج کنید که یه پس انداز براتون بمونه چون با ۷ تومن بریز و بپاش به صلاح نیست ببرش اتلیه یه عکس خوشکلم بگیر بزار تو البوم به عمقش فکر کنی فیلم اخه کی حوصله داره بشینه هی نگاه کنه فقط عکس...هیچوقت با دیگران مقایسه نکن لذت زندگیت از بین میره 

شما شاغلی؟من شاغل نیستم پسرمم ۲ سالش فعلا نمیتونم تنهاش بذارم ولی یه پولی دارم و سود میاد روش هرماه ...

خب خرج کن چی میشه

شوهرت حق داره اون به اندازع توانش خرج میکنه

شمان انقدر اینستاوزندگی بقیه رو نگاه نکن تا کمتر ناراحت بشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با شوهرت‌ موافقم این دوره زمونه با توجه ب این گرونی پول در اوردن‌ سخته شوهرت زحمت میشه واسه هزار تومنش نمیخواد الکی خرج بشه واقعا چشم و هم چشمی نکنید این بلاگرای اینستا باید اینکارا رو‌کنن تا‌ ویو بخورن فالوراشون بالا برن بیشتر تبلیغات بگیرن در اصل اونا خودشونو میزارن نمایش برای بیشتر پول در اوردن

ما آبادانیا   

والله گلم به نظر یکم زیاد حساس شدی خوب با توجه به درآمدتون دارین خرج میکنین و اینکه هیچ وقت مقایسه نکن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین من کسی رو میشناسم که میلیاردی درآمد داره
ولی اونم به خواست خودش این خرجا رو نمیکنه
درآمدشون همش صرف رشد مادی و. معنویشون میشه
هنرهای مختلف
زندگی آروم
سفرهایی که به کسی نمیگن
خدمتکار
و حتی مهمونی هم زیاد نمی گیره
خیلی هم کار خیر میکنه
و از درون غنی هست و لازم نیست با کسی رقابت کنه

من با شوهرت‌ موافقم این دوره زمونه با توجه ب این گرونی پول در اوردن‌ سخته شوهرت زحمت میشه واسه هزار ...

اخه بلاگرا میدونم شوهراشون کارمند نیس اونارو نمیگم مثلا دختر خالم میگم ک شوهرش دادگستری و خودشم خانه دار تولد گرفته بود سرویس طلا خریده بود ۲۰ تومن هی پز میداد پس از کجا میاره چجوری تونسته شوهرش قانع کنه تو این گرونی

مممنون  ولی آخه شوهرای بقیه با شوهرم یکی حقوق میگیرن ولی همش ریخت و پاش میکنن

خیلی مقایسه میکنی زندگیتو با بقیه.اینجور آدمهایی آسایش شاید داشته باشن ولی آرامش ندارن‌دخترخاله من اینجوریه.البته ببخشید رک گفتم 

چقد سخت میگیری بااینکه حقوقشم کمه 

من شوهرم درامدش متغییره ولی 10 به بالاس اینو.میگم چون مدام مقایسه میکنی. هفته ی پیش تولد یکسالگی دخترم گرفتم بی هیچ تشریفات .15نفر خودمونی بودیم شام آبگوشت گذاشتم بعدشم چایی شیرینی میوه(4مدل) کیک همین .

انتظار نداشتم اما کادوها خوب بود.

بیخیال دنیا دوروزه 

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕

خداییش چ دغدغه هایی .. من پارسال کل تولد پسرم شد یک تومن ...شامو ژله و دسر چیپس و پفک و کیک و میوه ...تمش تدی بود کل کلش شد یک تومن ک شوهرم متاسفانه دستش خالی بود و پلاک پسرمو فروختیم براش اونم چون تول  یکسالگی بود و میخواستم خونااده هامونو دع ت کنم ..از امسالم برنامم اسنه تولدش عصرونه بگسرم با بجه هوی فامیل

اخه بلاگرا میدونم شوهراشون کارمند نیس اونارو نمیگم مثلا دختر خالم میگم ک شوهرش دادگستری و خودشم خانه ...

ازکجا میدونی طلا بوده؟شایدم یه تیکه طلاشو فروخته جدید خریده بعضیا فقط الکی کلاس میذارن 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
مممنون  ولی آخه شوهرای بقیه با شوهرم یکی حقوق میگیرن ولی همش ریخت و پاش میکنن

چشم

هم

چشمی

تمام

شما با همین وضع اقتصادی باهاش ازدواج کردی قانع باش تا رضایت از زندگی داشته باشی و احساس خوب داشته باشی

در غیر این صورت نگاه به زندگی بقیه داشته باشی همش باید حرص بخوری شما چه میدونی بطن زندگیشون چیه 

من خودم میشناسم کسی که اه نداره با ناله سودا کنه ماهی ۶ تومن میگیره نون و ماست میخورن هر شب مادرم از غذاهای خودشون له بچه هاش میده گاهی 

ولی چنان لباس میپوشن که فکر میکنی خودش و شوهرش توی وزارت مسکن مقام دارن

الان زندگی برای همه سخت شده حتی اگر ماهی ۵۰ تومن درآمد داشته باشی پس باید خودت باشی 

اره گفته همین حقوق دارم نمیگ ک سودمم هس خرج میکنیم اصلا نمیگ آخه با حقوق چی میشه خرید واس همون اگ بخ ...

بببن من شوهرم درامدشم خوبه ولی اصلا حال و حوصله مهمونی و جشن و تم و اینا رو ندارم همین چند روز پیش تولد پسرم بود سه تایی رفتیم بهترین هتل شهرمون بهترین شامو خوردیم برگشتنی یه کیک و کادو هم گرفتیم از قبل بردم آتلیه عکس گرفتم یک و خورده ای شد همش شمام همینجوری برگزار کن