2777
2789

من ۲۶ سالمه خونه دارم یه پسرم دارم ک ۲ سالشه شوهرمم ۳۸ سالشه کارمند دادگستری

میخاستم بنویسم چون ذهنم مشغول میخاستم نظراتتون بدونم در مورد اینک زندگیم چطور شوهرم چطور 

خانما نمیدونم تجربه اینک تو زندگیتون خودتون با زندگی بقیه مقایسه کنین داشتین یا نه ولی من مدام مقایسه میکنم آخه دیدین دیگ تو اینستا مردم کولاک میکنن دیگ مراسمات آنچنانی تم های آنچنانی و حتی گرفتن فیلم بردار و آتلیه رفتن دیگ شده خوراک مردم حتی با اینک گرونیه ولی بعضیا خوراکشون تشریفات.

خاستم بگم شوهرم اویل ازدواج بهم ماهیانه میداد

هستین؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش من دیدم اقتصادی فکر میکنه همش ب غرورم خورد ک ماهیانه ناچیز بده بهم گفتم اگ راست میگی من بهت ۶۰۰ میدم تو حقوق بده من برسم ب زندگی البته با کلی دعوا خلاصه قبول کرده ولی یه چیزم بگم اخلاق شوهرم جوریه ک همش چون اقتصادی فک میکنه و حس میکنه از من بیشتر بلده تو خرید خونه و خیلی چیزا احساس میکنه من ولخرجم خلاصه خرید اینا رفتنی اگ ببینه چرت و پرت برمیدارم میگ برندار

حالا چیزی بخام بخرم از کارت حقوقی چیزی نمیگ ولی میگ جوری اداره کن تا آخر ماه دهن ب آسمون نمونیم خودشم راس میگ ولی خب حقوقش خیلی کم ۷ تومن میگیره اونم میره قسط و وام میمونه ۴ تومن حالا خلاصه میخاستم اونسال تولد یکسالگی بگیرم واس پسرم گفتم مثل همه فیلم بردار بیاریم تم بیاریم کلی خوراکی هم بگیریم کلش میشد ۴ تومن حقوقش حالا قبول کرد چجوری گف فیلم بردار نه تم خودم درست میکنم بلدم بعدش شیرینی نه کیک هس کادو نه گفتم مگ بدون کادو میشه همرو دعوت میکنم چی میگن گف ن دوس داری با کارت خودت بخر ۴ تومن کافیه هزینه کلا همش اقتصادی فک میکنه نمیگ یباره تولد خوب بگیریم خوشحال شه زنم

کلا اخلاقش یجوری دوس داره خودش درست کنه همه چیو تا بده بیرون از دستشم برمیادا نمیگم خرابکاری میکنه نه ولی خب دیگ حساسیت پیدا کردم.خلاصه دعوامون شد رفتم خونه بابام تولد بچم موند حالا تولد دختر دختر خالم بود با کمترین کیفیت یجوری گرفته بود ک فقط تو چشم باشه غذاها کیفیت نداشتن ولی همش میگف ۳ تومن پول پفک و چیپس دادم همش دروغ.فیلم بردار  وتم اینا آورده بود سرویس طلا هم خریده بود واس دخترش اومدم ب شوهرم میگم عوض اینک بگ ما ار اینم بهتر میگیریم چی میگ میگ من تولد نمیگیرم

عزیزم به نظر مم شوهرت نسبت به درامدش داره خرج میکنه

تو اگه تولد خوب میخای چرا خودت نمیخای کار بکنی؟

تو هم به اندازه اون و حتی بیشتر توانایی داری

خودت دست بکار شو

منم شوهرم اقتصادی فکر میکنه و از نظرش خیلی چیزا تجملته

من خودم هزینه اونا رو میدم و انجام میدم و خوشحال میشم

صب نکن یکی دیگه خوشحالت کنه

خودت خودتو خوشحال کن

باور کن بیشتر میچسبه

میدونی ادم باید اندازه جیبش خرج کنه

میدونم فکر میکنی الکی ازش حمایت میکنم ( از شوهرت )

ولی وقتی اخر ماه بشه و بمونین واسه خرجی باز بدتر بهت فشار میاره و زهرت میشه همه چی

من خانم نیستم ولی به نظرم شوهرت متناسب با درآمدش میخواد خرج کنه که اگر مواظب نباشه با این خرجای گرون ...

مممنون  ولی آخه شوهرای بقیه با شوهرم یکی حقوق میگیرن ولی همش ریخت و پاش میکنن

مممنون  ولی آخه شوهرای بقیه با شوهرم یکی حقوق میگیرن ولی همش ریخت و پاش میکنن

محاله . اولا  اونا واقعیت زندگیشون رو به شما نمیگن 

قطعا پول دیگه یا درآمد دیگه ای دارن که شما نمیدونی و اونا نمیگن 

دوما شما ظاهر زندگی اونا رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن