2777
2789
من دوسدارم بزارم نورُزّهرا میترسم مسخره کنن😕

نورا بزار. هم مذهبیه هم قشنگ و جدید 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسدارم بزارم نورُزّهرا میترسم مسخره کنن😕

هر اسمی که دوست داری بزار با نظر بقیه هم کار نداشته باش من و همسرم اسم دخترمو که انتخاب کردیم با یه پیامک به همه اسمشو اعلام کردیم به کسی هم اجازه دخالت ندادیم همه هم استقبال کردن ولو به ظاهر نزار به دلت بمونه اونیکی دوست داری بزار و یهو اعلام کن

نورا بزار. هم مذهبیه هم قشنگ و جدید 

نورا هست توفامیل،ولی نورالزهرانیست اسم خودمم زهراواسه این دوسدارم

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾
هر اسمی که دوست داری بزار با نظر بقیه هم کار نداشته باش من و همسرم اسم دخترمو که انتخاب کردیم با یه ...

اسمش چی گذاشتین

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾

هلن.نهال.آنیتا.دنیز.آیدایکم قدیمی ولی دوسش دارم نمیدونم کدوموبزارم،پریماه هم اره قدیمیه عزیزم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
☹نمیدونم چی بزارم😭😭

بنظرم اسمایی که پری دارن هیچوقت قدیمی نمیشن.

پریا. پریسا. پریماه. پرنیان. پریناز اینا همیشه قشنگن حتی قدیمی باشن. هرچی دوس داری بزار نظر دیگرانو بیخیال فقط اسمی بزار ک حس کنی بچه بزرگ شد خوشش بیاد و سنگین نباشه براش

نورا هست توفامیل،ولی نورالزهرانیست اسم خودمم زهراواسه این دوسدارم

خب باشه. نورای شمای با نورای بقیه فرق داره. 

الان تو فامیل یکی اسم پسرشو بذاره علی یا محمد بقیه یعنی نمیذارن؟ این اسامی واسه پسرا خیلی پرطرفداره. 

نورالزهرا یه طوریه. ادم یاد تکیه و موکب اینا می افته. ببخشید من نظرمو گفتم... اسامی حضرت زهرا سلام الله علیها زیادن و زیبا. با احترام. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.