2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 178 پست
ماهی دو بار هر بار دو روز موندم چطورروش میشه الان تو تاپیک دیدم کم نیستن  

دقیقا فکر کردن بقیه کارگر اونان 

ما عروسامون دیر ب دیر میان قدمشون رو چشم رو سرمون جا دارن ولی عروس اینا نوبره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خونه اون چی؟ میرید کمک میکنید؟

اصلا خونه خودش نیست همش خونه مامانشه دعوتم نمیکنه کسیو که بریم کلا اهل دعوت وتعارف نیستت

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

مگه کسی که وارد یه خانواده و فامیل میشه، جزوی از اونا نیست یعنی؟

ی،مثال میزنم ما دو تا مراسم عزا دعوت شدیم..اولی چهارتا عروس داشتن از اول تا اخر همراه خواهرشوهرا پذیرایی میکردن تر و تمیز، مراسم آبرومندانه تموم شد.همون حرکت باعث شد عزت و احترامشون صد برابر بشه

اما امان از مراسم دومی عروسا اصلا ادب مهمانداری نداشتن

و تو دید مهمان ها تا همیشه بد هستن

مگه وقتی خانواده ایی اسمش به نیکی در بره به نفع خود عروس خانوادت نیست، ادب حکم میکنه به مهگان و فامیل شوهر احترام گذاشته بشه..همونجور ک دوست داریم  پسر اونا جلو خانواده خودمون سرافرازمون کنن

ایتجور ادما جلوی بقیه هم نمیتونن ابرو داری کنن..چون تبلن..ربطی به مهمان وغیر مهمان نداره

کسی نگفت کلفتی کنن..کمک حال بقیه باشن فقط

استاتر رفتی خونه داداشت..نه خودت، نه مادرت دست به سیاه سفید نزنید

حتی اگه برادرت کل کارا رو کرد، دلتون نه واسه داداشت بسوزه نه زن داداشت

جواب های هویه عزیزم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
عزیزم یعنی امکانش نیست یه انسان فارغ از نقشش بی ادب باشه؟

من این حرفو نزدم  اصولا کسی از کسی ناراحت باشه بَدشو میگه و خوبیاشو فراموش میکنه، تا برخورد نداشته باشب از طرف نیمتونی بفهمی بی ادبه یا نه، الان از استارتر بپرس خوبیا عروستونم در کنار بدی بگو حداقل ببین میگه چیزی!

این دیگ اغراقه ۶ ماه صدا نزنه ، مگه میشه؟ فک کن بیاد خونت بخاد چیزی به طرف بگه قطعا اولش یه صدایی می ...

خواهر شوهر من با افتخار میگه مادر شوهرمو صدا نمیزنم میرم وایمستم رو ب روش زل میزنم چشاش تا نگام کنه بهش بگم چیکارش دادم اونم ۳۵ سالشه

چون ظرف نشست شد 

احمق بیشعور بی تربیت 

همه ب عروس توهین کردید.

اصلا دلش نمیخواد ظرف بشوره.

بقیه هم ادعای کوزت رو نکنن.

معلوم نیست چه بلاهایی سر خانواده شوهرتون میدید . حالا این جا همه شدن ظرف شور.

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.
۶ماهه ازدواج کردن.هنوز خونشون نرفتیم تو زحمت نیوفتن

چی بگم والا نوبره 

شما سرسفره هعی به داداشتون تعارف کنید ولی به اون نه 

احترام مقابل احترام

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 
دقیقا فکر کردن بقیه کارگر اونان  ما عروسامون دیر ب دیر میان قدمشون رو چشم رو سرمون جا دارن ولی ...

والا منم مدرس دانشگاهم 

زودتر از همه میرم پای سینک

مهم هم نیست کی بیاد

اصلا روم نمیشه بشینم بخورم بقیه زحمت بکشن

کلی هم از دستپخت میزبان تشکر میکنم

بعد از ۱۵ سال ازدواج، میشنوم که عموهای همسرم تعریف و تمجید میکنن که خاکی هستم و با توجه به سطح خانواده ام و ... هیچ وقت خودمو نگرفتم. 

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
مامانمم حرف شما رو میزنه اما جلوی یه مهمون.واقعا خجالت میکشم اداب معاشرت نداره رفتیم سر مزار  ...

میدونم چی میگی ولی اون دیگه همینه شکل گرفته احتمال خیلی زیاد دوست نداره بیاد برادرت اصرار میکنه اینم اینجوری حالتونو میگیره جاری منم همین  میشینه تکون نمیخوره ماهم کاریش نداریم دوست نداره بکنه چه میشه کرد

چون ظرف نشست شد  احمق بیشعور بی تربیت  همه ب عروس توهین کردید. اصلا دلش نمیخوا ...

وا حتمن نباید ظرف بشوره که میتونه تو جمع کردن یا چیدن یه کمک کوچیکی کنه 

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 
مگه کسی که وارد یه خانواده و فامیل میشه، جزوی از اونا نیست یعنی؟ ی،مثال میزنم ما دو تا مراسم عزا دع ...

حرفای شما بسیار عالیه

خوب مقایسه کردید.چون خودم همچین مراسم عذاداری رفتم

خیلی رفتار عروس موثره .بقیه ادما احساس خوبی بهشون دست میده و تحسین میکنن عروسا رو

چشم من سعی میکنم دست به چیزی نزنم

البته میدونم داداشم میخواد پاشه سفره جمع کنه.خودمم میدونم کمک نکنم اروم نمیگیرم اما خب تلاش میکنم اهمیت ندم

این دیگ اغراقه ۶ ماه صدا نزنه ، مگه میشه؟ فک کن بیاد خونت بخاد چیزی به طرف بگه قطعا اولش یه صدایی می ...

اینو هستن دوستای من صدا نمیزنن میگن لیاقت کلمه پدرومادر بیشتر از این حرفاست اون دوتا رو صدا کنیم  

من این حرفو نزدم  اصولا کسی از کسی ناراحت باشه بَدشو میگه و خوبیاشو فراموش میکنه، تا برخورد ندا ...

عزیزم میدونم شماهم هدفتون اینه یه وقت در حق عروسشون اجحاف نشه، ولی یه سری کارا و رفتارا تحت هیچ شرایطی درست نیست مگر اینکه مثلا نوزاد داشته باشی یا شرایطت خاص باشه

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)