2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 178 پست
منم همین فکرو میکنم.فقط خواستم بدونم نظرشما در مورد اینکه من چطور رفتار کنم چیه؟

ببین تا حدی سخته چون روش بی محلی پیش گرفته شما هر کاری بکنید براش مهم نیست 

داداشت ن رو باید توجیه کنید و تا حدی روی رفتار خانمش متمرکز کنید از سرد بودن خانمش مطلع کنید

اگه داداشت ن خانواده اش براش اهمیت داشته باشن باید یه تلنگری به خانمش بزنه

ولی در کل چون اون قصد داره قطع رابطه کنه شما نباید بزارید به هدفش برسه ولی در کل خیلی خودتون رو اذیت نکید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی تا من سفره جم کنم.بدوبدو میره بشقاب خودشو میشوره بعدش زود میره تو اتاق.خب من چی بهش بگم؟

کآرش واقعا اشتباهه

اینجا خیلیا حق به زنداداشتون میدن ولی از کم بود شعور هست واقعا من بچه ۲۱ساله میدونم این کار خیلی اشتباهه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
ببین تا حدی سخته چون روش بی محلی پیش گرفته شما هر کاری بکنید براش مهم نیست  داداشت ن رو باید ت ...

نه نمیخواد قطع رابطه کنه که.براش هیچی مهم نیس.میخواد بی تفاوت بیاد و بره

باباش به مامانم گفته بود.توام بیا با دختر من زندگی کن

ما اولش باورمون نمیشد.میگفتیم یعنی واقعا دوست داره با مامان من زندگی کنه؟ قبول میکنه؟

روز خاستگاری باباش اینو گف

بعد که دیدیم دخترشونو

گفتم وای مامان این صددرصد تو رو میبره خونشون.اما واسه کار کردن

تو بپزی بشوری و کار کنی

اون بخوره بره تو اتاق با شوهرش

وای تو ۶ساله تاحالا خونشون نرفتی؟ 😐 اون خونه شما میاد؟

آره اخه نیست خونش ومنم شهر عریبم سالی چند دفعه میرم خونه بابام که دعوت نمیکنه یا خودش میاد خونه بابام میبینمش کلا میگم خونه مامانشه هر زمان بری اونجاس همسایه مامانشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
خووش خونه شما نمیاد؟‌خونه پدر مادرتون نمیگم خونه خود شما

اره میاد هر زمان اقاش کار داشته باشه  بیاد باهاش میاد سالی یک دو بار 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اره میاد هر زمان اقاش کار داشته باشه  بیاد باهاش میاد سالی یک دو بار

خب شما و خاهراتون چرا قبل از رفتن به خونش

بهش خبر نمیدین.که فلانی ما داریم شام میاییم.یعنی میگه نیایید؟

نه نمیخواد قطع رابطه کنه که.براش هیچی مهم نیس.میخواد بی تفاوت بیاد و بره باباش به مامانم گفته بود.ت ...

پس معلومه میخواد خودشو حسابی براتون بگیره

میخواد ازتون سو استفاده کنه

خیلی به‌خودش مینازه

خب شما و خاهراتون چرا قبل از رفتن به خونش بهش خبر نمیدین.که فلانی ما داریم شام میاییم.یعنی میگه نیا ...

کلا روز عید رفتن  وبرا غدا نرفته بودن  برا عید دیدنی وعید اول بوده کادو بردن واینا    من نه نرفتم  خبر که دادن حتما اون دیگه نمیگه که نیاین ولی کلا گفتن خوشش نیومده یکبارم باهاش هم سفر شدن که گفتن کلا خوشش نیست انگار با ماها باشه من کلا باهاش زیاد رابطه ندارم سر صحبت ندارم یه جورایی فقط چند لحطه همو میبینیم اونم چند ماهی یکبار   کلا بیشتر دوست داره با خانوادش باشه ولی دعوت بکنی میاد نه نمیگه 

منم مثل چی تو خونه مامانم اینا کار میکنم😄😄

ولی خونه مادرشوهرم اگه خواهرشوهرم باشه نمیزاره کار کنم مگر اینکه با اصرار زیاد بزاره ظرف بشورم ولی خب من وجدانم قبول نمیکنه من بشینم اون همش سرپا باشه