2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 178 پست

به نظرم میخواد کلاس بذاره و به صورت نامحسوس روابط رو کم کنه اینجوری با محلی کردن میدونه شما کم کم ازش فاصله میگیرین

تو فامیل ما هم هست اینطوری تو جمع به زور سلام میکنه یا نمیکنه جلوی بزرگتر بلند نمیشه سرش مدام تو گوشیه خونه مادرشوهرم اصلا کمک نمیکنه بنده خدا مادرشوهرش کلی خجالت زده میشه تو جمع و از اومدنش خسته میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه  زن داداش من اصلا با مامانم حرف نمیزنه.فقط سلام بعد میشینه پیش داداشم و بعداز دوروز میره ...

شاید کم صحبته یا کم رو 😑 یا خسته   چی بگم خدا میدونه

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
چی بگم والا نوبره  شما سرسفره هعی به داداشتون تعارف کنید ولی به اون نه  احترام مقابل احت ...

خب من واسه اینکه رابطه ها بهتر بشه

معمولا سعی میکنم خوش بش کنم.شوخی کنم

تعارفم میکنم حتما

اصلا ارتباط یخی خیلی سخته😔

یعنی از نظر شما بهتره دیگه باهاش حرف نزنم؟

اره بذارید حس کنه ناراحتیتون

از برادرتون جویا میشه علتشو شما هم میگید چون خودش سرده باهامون نمیجوشه ما هم گفتیم لابد اینجور راحتتره

به نظرم میخواد کلاس بذاره و به صورت نامحسوس روابط رو کم کنه اینجوری با محلی کردن میدونه شما کم کم از ...

منم همین فکرو میکنم.فقط خواستم بدونم نظرشما در مورد اینکه من چطور رفتار کنم چیه؟