2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 178 پست
خواهر شوهر من با افتخار میگه مادر شوهرمو صدا نمیزنم میرم وایمستم رو ب روش زل میزنم چشاش تا نگام کنه ...

دیگ اینم یجور اخلاقه، بی احترامی نیستش از نظر هرکس یه اخلاقی داره من به شخصه تا طرف نگام‌نکنه حتی سلامم‌نمیدم بهش حس میکنم نمیفهمه و ضایع میشم

الان ک‌چی همه میگن‌سواد شعور نمیاره؟الان مثلا طرف بی سواد بود شعور براش میومد؟چه چیزایی میگن‌خدایی ب ...

کجا افتخاره ‌ فامیلام بلد نیستن دو بعلاوه دو چنده رفتن دانشاه ازاد . به قول خودشون زیر میزی و پول و جانبازی و پارتی و‌.....مدرک دکتری هم میگیرن. هیچکسم نمیگه افتخار. میگن حب بیسوادن و فقط تونستن نمره بگیرن از استادا .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون ظرف نشست شد  احمق بیشعور بی تربیت  همه ب عروس توهین کردید. اصلا دلش نمیخوا ...

بحث‌اینه میدوعه میره اتاق و حتی باهاون حرفم نمیزنه از بالا ب اینا نگاه میکنه 

میگه مادرو تا حالا صدا نزده 

میگه رفتیم سر خاک‌ داداش بزرگمو میبینه روشو بر میگردونه سلام نمیده 

وقتی خودشو از این خانواده نمیبینه نباید بیاد خونشون دردسر بده ب مادر پیری ک حتی توان راه رفتن نداره 

والا منم مدرس دانشگاهم  زودتر از همه میرم پای سینک مهم هم نیست کی بیاد اصلا روم نمیشه بشینم ...

اونا شما رو بخاطر ظرف شستن تمجید میکنن.

حالا سه مرتبه برو خونشون ظرف نشور ببین خودت رو بخاطر خودت میخوان یا خیر ؟؟

شخصیت آدم به شستن ظرف نیست .

دلم میخواد منظورم رو واضح و بیشتر بنویسم اما میبینم همه دکترا دارن و همه خدمتکار خونه مادر شوهر دیگه حوصله ندارم بگم.

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.
عزیزم میدونم شماهم هدفتون اینه یه وقت در حق عروسشون اجحاف نشه، ولی یه سری کارا و رفتارا تحت هیچ شرای ...

اینجور که اره ولی من کلا حرفم اینه اگه مشکلی ام دارید به خود طرف مستقیم یا غیر مستقیم‌بگید نه که پشتش حرف بزنید و جلو ۱۰۰۰ تا ادم غریبه طرفو خراب ککنید و باعث بشید ادمایه عریبه ام کای حدف بار طرف کنن. الان از صفجه اول بخون چقدر چیز گفتن به طرف درحالی ک خود عروس نیست اینجا ک‌ببینه پشتش گفتن

والا منم مدرس دانشگاهم  زودتر از همه میرم پای سینک مهم هم نیست کی بیاد اصلا روم نمیشه بشینم ...

همه چیز برمیگرده ب تربیت خانوادکی 

عروس این خانواده واقعا بی تربیته 

میدونم چی میگی ولی اون دیگه همینه شکل گرفته احتمال خیلی زیاد دوست نداره بیاد برادرت اصرار میکنه اینم ...

نه با میل خودش میاد

با ما تا حالا حرف نزده که به مشکل بخوره بدش بیاد و نیاد خونمون

کجا افتخاره ‌ فامیلام بلد نیستن دو بعلاوه دو چنده رفتن دانشاه ازاد . به قول خودشون زیر میزی و پول و ...

هر تحصیلاتی و نگفتم،تحصیلاتی ک شبانه روزی طرف برای رسیدن بهش جون داده کلی از تفریحاتش و زندگیش گدشته برای رسیدن بهش وگرنه دانشگاه ازاد بی کنکور و که مادر بزرگ ۷۰ ساله منم با یه دیپلم راه میدن بدون خوندن چیزی

اونا شما رو بخاطر ظرف شستن تمجید میکنن. حالا سه مرتبه برو خونشون ظرف نشور ببین خودت رو بخاطر خودت م ...

یعنی شما فکر کردی فقط به خاطر ظرف شستن بوده؟😀

من ظرف شستن رو مثال زدم

هدفم از ظرف شستن هم تعریف کسی نبوده

تو خانواده اینجوری یاد گرفتیم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
هر تحصیلاتی و نگفتم،تحصیلاتی ک شبانه روزی طرف برای رسیدن بهش جون داده کلی از تفریحاتش و زندگیش گدشته ...

اره دقیقا .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خواهر شوهر من با افتخار میگه مادر شوهرمو صدا نمیزنم میرم وایمستم رو ب روش زل میزنم چشاش تا نگام کنه ...

عه 

زن داداش من اصلا با مامانم حرف نمیزنه.فقط سلام

بعد میشینه پیش داداشم

و بعداز دوروز میره خونشون

همین.خدافطی میکنه

تا حالا خونش نرفتین؟ خونه خاهر شوهراش میره؟

من نرفتم  چون دعوت نشدم حقیقت ولی عید اول ابجیهام رفته بودن که پشیمون شدن کاش نرفته بودیم  مثل اینکه خواهراش دعوتش بودن ناراحت شده وشوکه خواهرای منم سریع برگشتن نموندن خونش من زیاد باهاش رفت وامد وسر صحبت ندارم ولی مامانم زیاد دعوتش میکنه چون میگه همش خونه مادرشه خوب نیست 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اونا شما رو بخاطر ظرف شستن تمجید میکنن. حالا سه مرتبه برو خونشون ظرف نشور ببین خودت رو بخاطر خودت م ...

و اینکه عزیزم من کی گفتم دکترا دارم؟

گفتم مدرس دانشگاهم

مدرکمم ارشده

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)