2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 178 پست
من همه جا کمک میکنم. اونام به من میکنن. دیگه ۳۵ سالشه عوص نمیشه ماهی دوباره تحمل کنید

مامانمم حرف شما رو میزنه

اما جلوی یه مهمون.واقعا خجالت میکشم اداب معاشرت نداره

رفتیم سر مزار 

داداش دومم با خانومش و خانوادش اومد

داداشم بزرگتره.حتی بهش سلامم نکرد

داداشم گف این چرا اینجوریه.جلو نمیاد ادم بتونه خودش سلام کنه.چرا رفته کنار وایساده

البته ی چیزی بگم یادمه اوایل عقدم هروقت میرفتم خونه مادر شوهرم هر کاری میکردم ی ایرادی میگرفتن مثلا چرا ظرفا رو وقتی آب کشیدی مرتب نچیدی توی آبچکان نمیگفتن این بدبخت ی ساعت اومد اینجا مجبور شد ی تعداد خیییلی زیاد ظرف بشوره منم اوایل خیلی حساس بودم خیلی عصبی و ناراحت میشدم بخاطر همین یادمه نزدیک یکسال هر وقت میرفتم اونجا دست به سیاه و سفید نمیزدم 😢😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من چطور بخورم برم کنار سفره بمونه.😭 فکرشم عذاب اوره

یکبار انجام بده تا بفهمه خر خودشه بعضیا واقعا سوء استفاده میکنن    حالا من خودمونم عروس داریم که خونه مامانم دست به سیاه سفید نمیزنه وانگشت نماس تو فامیل ولی کلا ۵ خواهریم که بهش احتیاجی نداریم خودمون کارامونو میکنیم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
عروس غریبه س . دختر مردم بوده اومده شده زن برادر شما .همون جور که عروس رو توی خیلی مسایل محرم نمیدون ...

ن خب سالی دو بار بیاد یه چیزی 

ماهی دو روز اونجاست اون دو روز بارش رو دوش مادر شوهر بیچاره ست  

ن خب سالی دو بار بیاد یه چیزی  ماهی دو روز اونجاست اون دو روز بارش رو دوش مادر شوهر بیچاره ست ...

ببین بخدا مامان من

دکترش گفته با معجزه راه میره

یعنی من نباشم.مامانم با این وضعیتش باید واسه زن داداشم کار کنه؟

مامانمم حرف شما رو میزنه اما جلوی یه مهمون.واقعا خجالت میکشم اداب معاشرت نداره رفتیم سر مزار  ...

تربیتش ضعیفه 

بیچاره داداشت ک باید بیاد اینو با این سن ادب کنه بچه بیست ساله هم نیست ک بگی بچه ست🤦‍♀️

خب میخواستنش ولی بعضی عروسا خودشو از چشم میندازن میگه شیش ماهه حتی مادرمو صدا نزده بغهمیم چی صداش می ...

این دیگ اغراقه ۶ ماه صدا نزنه ، مگه میشه؟ فک کن بیاد خونت بخاد چیزی به طرف بگه قطعا اولش یه صدایی میزنه، مگه حتما بادب به مادر شوهر بگی مامان؟ من یا میگم شما یا اسمش +جان

ببین اینجا کسی نمیاد تاپیک بزنه بگه  ما خودمون این کارو کردیم و عروسمونم این کار میکنه، نه من بمه ام نه شما خودتونم‌میدونید ک اینجا چون بگن اره استارتر قطعا حق باتوعه کلی طرف و بَده میکنن که این دور از انسانیت و دورو بودنه و جوابشو باید اون دنیا بدن

ن خب سالی دو بار بیاد یه چیزی  ماهی دو روز اونجاست اون دو روز بارش رو دوش مادر شوهر بیچاره ست ...

ماهی دو بار هر بار دو روز

موندم چطورروش میشه

الان تو تاپیک دیدم کم نیستن 

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
ببین بخدا مامان من دکترش گفته با معجزه راه میره یعنی من نباشم.مامانم با این وضعیتش باید واسه زن دا ...

ب داداشت بگید وقتی میاد سر راهش ظرف یه بار مصرف بخره و غذا هم از بیرون بخره همگی دور هم خوش باشید خرجشو با خودش بیاره دردسرشم سر پیر زن بیچاره نذاره

من اصلا نمیخوام استارتررو ناراحت کنم و قلبش رو بشکنم. میخوام بهش بگم اصلا از عروس توقع نکنه و خودش رو رنج نده. عروس غریبه س والسلام.

جلو هم نمیاد واسه سلام حتما اخلاقش اینه .

مگه همه باید جلوی نهمون پاسخ و حال و احوال کنن ؟ حالا مگه مهمونتون کیا بودن ؟

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.
این دیگ اغراقه ۶ ماه صدا نزنه ، مگه میشه؟ فک کن بیاد خونت بخاد چیزی به طرف بگه قطعا اولش یه صدایی می ...

عزیزم یعنی امکانش نیست یه انسان فارغ از نقشش بی ادب باشه؟

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)