2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 178 پست

عروس خودمون حتی بشقاب خودشم برنمیداره کلا دست به سیاه و سفید نمیزنه قبلا بچه رو هم‌برادرم پوشک میکرد الان از پوشک گرفتنش 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من خودم هرجا برم قطعا تعارف می کنم یا حداقل سفره رو جمع می کنم

چون میزبان خسته س واقعا

اما مهمان بیاد انتظاری هم ازش ندارم

باید قاعده تعیین نکنی

یا

نه بشوری ن اجازه بدی بشورن

یا برعکسش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه ربطی به حس منفی داره چجوری 

وقتی شما یه جا بشینی وهیچ کاری نکنی حتی اگر مهمان باشی اون شخصی که داره پذیرایی میکنه ومدام کاریو میکنه  وشاید مقابل شما خم میشه حس میکنه داره بهش توهین میشه وانگار وظیفشه

چون در فرهنگ ما این هست که حتی اگر مهمان هستید شده کمک بدید وسایل سفره رو بیارید یا جمع کنید تا هم کمکی کرده باشید وهم به میزبان حس خوبی بدید که قدردان زحماتش هستید حتی اگر به صورت رسمی  به مهمانی دعوت شدید 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
عروس مهمون نیس

عروس فقط همسر پسر اون خونواده اس و نسبتی باهاشون نداره.پس مهمونه.مگر خودش دلش بخواد که به عنوان مهمون باهاش رفتار نشه و زیادی گرم بگیره با خونواده همسرش‌.

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

شما بودی چیکارمیکردی؟ مامانم میگه ولش کن

مادرت راست میگه تهش اوقات تلخی میمونه برای همتون مخصوصا برای برادرت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مهمون اومده مهمونی نیومده ظرف بشوره سفره جمع کنه ببره من مهمون میاد خونم نمیزارم یه استکان جا ب جا کنه وظیفه من میزبان اینه ک پذیرایی کنم ظرفایه شامم همرو جمع میکنم تو لگن میزارم داخل حمام شبش ک مهمون ها رفتن میزارم ماشین ظرف شویی 

خب من خودم خونه زن داداش زیاد کارمیکنم

لزومی نداره شما هم کار کنین وقتی اون نمی کنه.همسرش کمکش کنه،چرا شما خودتو اذیت کنی؟

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

کارشون بده عروس که دیگه مهمون غریبه نیست ادم میره خونه مامانش دلش نمیاد همه کارها رو دوش مامانش باشه مادر شوهرم همینه خوب گناه داره چی میشه یه کمکی کنه 

تنها راهش اینه شما هم رفتید خونشون همینطور رفتار کنید چیزی که عوض داره گله نداره

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
شما بودی چیکارمیکردی؟ مامانم میگه ولش کن

من قطعا یا برای چیدن سفره و برداشتن از سفره کمک میکردم

یا شستن ظرف

مادرشوهرم خدایی ناکرده مستخدم نیست که برم و بخورم و طلبکار هم باشم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

حالا ماهی دوبار میاد خونتون . توقع داری بلند شه خونه تکانی شب عید کنه ؟ 

میدونم میگی حالا بشقابش رو بشوره . خب یا باید همه ظرفا رو بشوره یا هیچی نشوره .

شما که تمام این سالهاظرفاتون رو میشورین . کاراتونو میکنید این دو روزم روش.

اگه قرار بود همش کار کنه خونه ی شما 

که خونه ی خودش می موند 

.شما مجردی ؟؟؟

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.