2777
2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3441 بازدید | 178 پست
فقط یه ادم بیشعور میتونه بره یه جا بخوره بشینه بره

ياد نميگيرن توو خانواده

به خيال خودشون سياسته ولي با بيشعوري اشتباه ميگيرن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عروس مهمون نیس

من اینو یه بار گفتم بعد بهم گفتن مگه به عروس هم سهم الارث تعلق میگیره؟ عروس و دختر یکی هستن؟ و کلی حرف دیگه گفتم ببخشید گفتم 😂

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا کلا چرا توقع دارین عروس کار کنه؟

مادرشوهر خودش پسر داره دیگه.اون چرا کمک نکنه؟

به نظرم جای عروس از برادر خودتون توقع کمک تو جمع کردن سفره و ظرف شستنو داشته باشین.چون اون به هر حال پسر همون خونواده اس.ولی عروس ممکنه اهل کار نباشه.

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

والا من میرم خونه خواهرشوهرم تو آشپزخونه میمونم خودم دوست دارم کمک کنم شاغلم هستم تحصیلات دانشگاهی هم دارم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان ک‌چی همه میگن‌سواد شعور نمیاره؟الان مثلا طرف بی سواد بود شعور براش میومد؟چه چیزایی میگن‌خدایی برای قانع کردنا،مدرک یه چیز جداس ک اوردنش افتخاره شعورم ک تربیته ک‌خانواده باید یادت بده