2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 178 پست
فقط یه ادم بیشعور میتونه بره یه جا بخوره بشینه بره

ياد نميگيرن توو خانواده

به خيال خودشون سياسته ولي با بيشعوري اشتباه ميگيرن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عروس مهمون نیس

من اینو یه بار گفتم بعد بهم گفتن مگه به عروس هم سهم الارث تعلق میگیره؟ عروس و دختر یکی هستن؟ و کلی حرف دیگه گفتم ببخشید گفتم 😂

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حالا کلا چرا توقع دارین عروس کار کنه؟

مادرشوهر خودش پسر داره دیگه.اون چرا کمک نکنه؟

به نظرم جای عروس از برادر خودتون توقع کمک تو جمع کردن سفره و ظرف شستنو داشته باشین.چون اون به هر حال پسر همون خونواده اس.ولی عروس ممکنه اهل کار نباشه.

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

بهش بگو بره دکترای آداب معاشرت بگیره 

به کارش میاد

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

والا من میرم خونه خواهرشوهرم تو آشپزخونه میمونم خودم دوست دارم کمک کنم شاغلم هستم تحصیلات دانشگاهی هم دارم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان ک‌چی همه میگن‌سواد شعور نمیاره؟الان مثلا طرف بی سواد بود شعور براش میومد؟چه چیزایی میگن‌خدایی برای قانع کردنا،مدرک یه چیز جداس ک اوردنش افتخاره شعورم ک تربیته ک‌خانواده باید یادت بده