2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 178 پست
من قطعا یا برای چیدن سفره و برداشتن از سفره کمک میکردم یا شستن ظرف مادرشوهرم خدایی ناکرده مستخدم ن ...

گاهی تا من سفره جم کنم.بدوبدو میره بشقاب خودشو میشوره بعدش زود میره تو اتاق.خب من چی بهش بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیمار خاصم مامانمم خیلی از پا افتاده

دعوت نکنید وقتی نمیتونید از پس پذیرایی و ریخت و ریزش بربیاید

کسی مجبورتون‌نکرده

ایشونم قطعا میاد ک شمارو ببینه وگرنه برادرتونو ک تو خونشم میبینه

دعوت نکنید وقتی نمیتونید از پس پذیرایی و ریخت و ریزش بربیاید کسی مجبورتون‌نکرده ایشونم قطعا میاد ک ...

ما دعوت نمیکنیم.خودش میاد

واسه دیدن ما هم نمیاد

چون ۶ماهه حتی یه بارم نشسته با مامانم حرف بزنه

تاحالا مامانمو صدا نزده ببینیم مادرشوهرشو چی خطاب میکنه

چون داداشم میاد .اونم همراهش میاد

وایی چه بد مامانم طفلک هر وقت میره خونه مادر بزرگم همیشه کمک میکنه  خونه جارو میکنه سفره میزاره تو پخت غذا کمکش میکنه اگه حالش بد باشه خودش هم ظرفاشو حداقل میشوره چون مادر بزرگم کمر درد داره و عمل هم کرده ولی خوب نشده به اون صورت ولی عروسای دیگه اصلااا خودشون مشغول بچشون میکنن بعدم حسادت اینکه چرا مادربزرگ پدربزرگم مامانم بیشتر از همه دوس دارن   

حالا ماهی دوبار میاد خونتون . توقع داری بلند شه خونه تکانی شب عید کنه ؟  میدونم میگی حالا ب ...

جالبه میگید پس میموند خونشون

یعنی میرن خونه بقیه استراحت 

و بقیه براشون کلفتی کنن؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
ما دعوت نمیکنیم.خودش میاد واسه دیدن ما هم نمیاد چون ۶ماهه حتی یه بارم نشسته با مامانم حرف بزنه تا ...

دیگ‌لابد برادرتون اصرار کرده

به برادرت بگو دیگ نیاید اینجا والا اینحور اون عروس هم با احترام نمیاد دیگ اگه بدونه اینجکر پشتش بد میگن. به جای عروس کلفت ساعتی نگرفتید ک توقعم دارید!

حالا ماهی دوبار میاد خونتون . توقع داری بلند شه خونه تکانی شب عید کنه ؟  میدونم میگی حالا ب ...

بله قطعا مجردم که میبینم

خونه تکونی که گفتید واقعا انصاف نیس.حداقل میتونه تو جمع کردن سفره فقط کمک کنه خیلی اذیت میشم فقط بشقاب خودشو میشوره احساس میکنم توهین بزرگیه.کاش نشوره

گاهی تا من سفره جم کنم.بدوبدو میره بشقاب خودشو میشوره بعدش زود میره تو اتاق.خب من چی بهش بگم؟

بخدا این خواهر شوهر منه🤦‍♀️🤣🤣

میگه ب من چ ظرفا بقیه بشورم تو خونه پدر شوهرشم همین کارو میکنه سمت ما هم میاد میگه من فقط بشقاب خودم میشورم شما ظرفا خودتون  

دکترام داره 

زشتم هست 

نکنه عروستون خواهر شوهر منه🤔 

دیگ‌لابد برادرتون اصرار کرده به برادرت بگو دیگ نیاید اینجا والا اینحور اون عروس هم با احترام نمیاد ...

یعنی من داداشمو بخاطر زنش نبینم؟

کلفت ساعتی؟ واقعا شما از جایی زخمی شدید حرصتونو واسه این تایپیک نزارید

بله قطعا مجردم که میبینم خونه تکونی که گفتید واقعا انصاف نیس.حداقل میتونه تو جمع کردن سفره فقط کمک ...

حق داری ادم فکر میکنه که خدمتکارشه واقعا کمک کنه چی ازش کم میشه ادم باید متواضع باشه و شعور داشته باشه به اندازه احترامی که براش میزارید احترام بزاره همه جای دنیا همینه توی اروپا دیدید توی فیلمها مهمونی هم که میرن کمک میکنن به هم اینطوری محبتها زباد میشه چیه ادم خودش رو بگیره 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

دوستان عزیز

وقتی میگین ما مهمان میاد نمیذاریم کار کنه خودمونم میریم کار نمی کنیم، ایا تعداد دفعاتی که ما میریم منزل مادر همسر، با تعداد دفعاتی که اونا میان یکیه؟ اگه یکیه حق دارید.

اما اگر شما ماهی دوبار هر بار دو روز میرین و اونا ماهی یک بار یا کمتر میان، دیگه نمیشه مقایسه کرد.

ایشون که دعوتم نمیشن، پس راحتن که میان، چون مهمان باید دعوت بشه، 

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)