2777
2789
یعنی واقعا امکانش هست که قبل پریود مثبت بشه؟؟؟ 

بله

واسه من ۴ روز قبل از پریود هاله ی خیلی خیلی کمرنگ افتاد همون لحظه ی اول

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وباراول پریودت عقب افتاده؟؟؟ بزن خیالت راحت شه من ک میگم ب احتمال زیاد هسی  من ک اونقد بی بی چ ...

من کلا ماه دوم اقداممه ماه پیش دقیقا باید 24ام میشدم ک 23ام لکه داشتم و 24ام شدم. اما این ماه ک میشد ماه دوم دیگ 24ام نشدم و الان دیگ شده 8روز. بی بی چک هم میگن تا یک هفته بعد موعد قطعی نیست نمیدونم چیکار کنم بخدا میترسم برم ازمایش بدم بخوزه تگ ذوقم🤣

دو روز گلم ماه پیش ۲۲ روز عقب انداختم با قرص پری اومد اونم خیلیییی کم ... عزیزم ۶ ماه عروسی کردم دو ...

به امیدخداااا ک باردار باشی اصلا استرس نداشته باش حتماااا خبر بده اگ باردار بودی 😍😍😍من یه سال و سه ماه ازذواج کردم و دوماه جلوگیری نمیکنم تا قبلشم هم فقط جلوگیری طبیعی داشتم 

من کلا ماه دوم اقداممه ماه پیش دقیقا باید 24ام میشدم ک 23ام لکه داشتم و 24ام شدم. اما این ماه ک میشد ...

والا برای من قبل موعود نشون داد  

حالا ثب کن شنبه بزن مثبت شد برو ازمایش بده ب ما هم خبربده 😍😍

والا برای من قبل موعود نشون داد   حالا ثب کن شنبه بزن مثبت شد برو ازمایش بده ب ما هم خبربده 😍 ...

اره قربونت برم برام دعا کن شنبه حتما میرم ازمایش و میام خبربهتون میدمممم😍

به امیدخداااا ک باردار باشی اصلا استرس نداشته باش حتماااا خبر بده اگ باردار بودی 😍😍😍من یه سال و س ...

ممنون عزیزم انشالله حتما خبر میدم توام حتمااا بهم خبر بده انشاللخ باردار باشی ی نینی صحیح سالم و خوشگل 

وباراول پریودت عقب افتاده؟؟؟ بزن خیالت راحت شه من ک میگم ب احتمال زیاد هسی  من ک اونقد بی بی چ ...

اگ میتونی برو توی پروفایلم توی تایپیک قبلیم عکس بی بی چکی ک گفتم گذاشتم و هاله افتاده رو نگاه بنداز 

ممنون عزیزم انشالله حتما خبر میدم توام حتمااا بهم خبر بده انشاللخ باردار باشی ی نینی صحیح سالم و خوش ...

حتما عزیزم ایشالا توام خوشحال بشی این ماه❤️❤️

اگ میتونی برو توی پروفایلم توی تایپیک قبلیم عکس بی بی چکی ک گفتم گذاشتم و هاله افتاده رو نگاه بنداز& ...

عزیزممم تو که بارداری تاپیکتو دیدم قطعا بارداری بزار پررنگ ک شد بیبی چکت برو آزمایش بده

اگ میتونی برو توی پروفایلم توی تایپیک قبلیم عکس بی بی چکی ک گفتم گذاشتم و هاله افتاده رو نگاه بنداز& ...

دیدم والا هسی اینسری برا منم کمرنگ بود مث اون دارم هنوز مبارکه😍😍😍😍

عزیزممم تو که بارداری تاپیکتو دیدم قطعا بارداری بزار پررنگ ک شد بیبی چکت برو آزمایش بده

اخه حس میکنم زود زدم و این هاله توی 5دقیقه نیفتاد اصن نمیدونم کی افتاده این هاله من همون لحظه ک دیدم یه خط افتاده گذاشتمش روی  روشویی و رفتم مهمانی