2777
2789
سلام عزیزم جوابو گرفتی؟متم والا ۱شهربور شدم قط شد باز شدم دوروز بعداما باردارشدم ایشالا خیر نگران نب ...

فردا باید برم برای جواب پاپ اسمیرم چندتا قرص داد ک دارم مصرف میکنم و روز سوم پریودیم برام ازمایش نوشته که باید برم انجام بدم

نی نی منم دختر اما فلن درگیر اسمم گفتم دلوین مادرشوهرم میگ اسم کردی نزار نلین هم خوبه 🤣

خداروشکر عزیزم بسلامتی مبارکت باشه ایشالا قدمش برات خیر باشه. نلین خیلی قشنگه 

😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی باردارشدی یا ن؟

سلام عزیزدلم ممنون خوبم همه چکاپ و ازمایشای قبل بارداری و سونو رو انجام دادم همه چی اوکی بود و گفت برو تا 8ماه اقدام کن سونو هم که ازم گرفت 17ام همین ماه رقتم گفت تخمک سمت راستت در حال ازادشدنه اقدام کن یه شب در میون تا 25ام دیگ اقدام کردم  فعلا منتظرم ببینم این ماه پریود میشم یانه. 6ام باید پریود بشم 

ایشالا میشی گلم خبربده همش بیادتم 

قربونت برم الهی مهربونم حتما بهت خبر میدم چشم

امروزم لک دارم فک کنم فردا دیگ پریود شم. میدونی بیشتر بخاطر چی نگرانم میگم که نکنه اسپرمای همسرم ضعیف باشه نمیدونم چرا دکتر نگفت ک همسرمم آزمایش اسپرم بده که خیالمون راحت شه 

قربونت برم الهی مهربونم حتما بهت خبر میدم چشم امروزم لک دارم فک کنم فردا دیگ پریود شم. میدونی بیشتر ...

سلام گلم خوبی شاید لانه گزینی یادته گفتم منم لکه بینی داشتم ۲روز پریودم مث همیشه نبود شایدتوهم همونی بایدخودت بگی بنویس من گفتم نوشت