2777
2789
یعنی واقعا امکانش هست که قبل پریود مثبت بشه؟؟؟ 

بله

واسه من ۴ روز قبل از پریود هاله ی خیلی خیلی کمرنگ افتاد همون لحظه ی اول

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وباراول پریودت عقب افتاده؟؟؟ بزن خیالت راحت شه من ک میگم ب احتمال زیاد هسی  من ک اونقد بی بی چ ...

من کلا ماه دوم اقداممه ماه پیش دقیقا باید 24ام میشدم ک 23ام لکه داشتم و 24ام شدم. اما این ماه ک میشد ماه دوم دیگ 24ام نشدم و الان دیگ شده 8روز. بی بی چک هم میگن تا یک هفته بعد موعد قطعی نیست نمیدونم چیکار کنم بخدا میترسم برم ازمایش بدم بخوزه تگ ذوقم🤣

دو روز گلم ماه پیش ۲۲ روز عقب انداختم با قرص پری اومد اونم خیلیییی کم ... عزیزم ۶ ماه عروسی کردم دو ...

به امیدخداااا ک باردار باشی اصلا استرس نداشته باش حتماااا خبر بده اگ باردار بودی 😍😍😍من یه سال و سه ماه ازذواج کردم و دوماه جلوگیری نمیکنم تا قبلشم هم فقط جلوگیری طبیعی داشتم 

من کلا ماه دوم اقداممه ماه پیش دقیقا باید 24ام میشدم ک 23ام لکه داشتم و 24ام شدم. اما این ماه ک میشد ...

والا برای من قبل موعود نشون داد  

حالا ثب کن شنبه بزن مثبت شد برو ازمایش بده ب ما هم خبربده 😍😍

والا برای من قبل موعود نشون داد   حالا ثب کن شنبه بزن مثبت شد برو ازمایش بده ب ما هم خبربده 😍 ...

اره قربونت برم برام دعا کن شنبه حتما میرم ازمایش و میام خبربهتون میدمممم😍

به امیدخداااا ک باردار باشی اصلا استرس نداشته باش حتماااا خبر بده اگ باردار بودی 😍😍😍من یه سال و س ...

ممنون عزیزم انشالله حتما خبر میدم توام حتمااا بهم خبر بده انشاللخ باردار باشی ی نینی صحیح سالم و خوشگل 

وباراول پریودت عقب افتاده؟؟؟ بزن خیالت راحت شه من ک میگم ب احتمال زیاد هسی  من ک اونقد بی بی چ ...

اگ میتونی برو توی پروفایلم توی تایپیک قبلیم عکس بی بی چکی ک گفتم گذاشتم و هاله افتاده رو نگاه بنداز 

ممنون عزیزم انشالله حتما خبر میدم توام حتمااا بهم خبر بده انشاللخ باردار باشی ی نینی صحیح سالم و خوش ...

حتما عزیزم ایشالا توام خوشحال بشی این ماه❤️❤️

اگ میتونی برو توی پروفایلم توی تایپیک قبلیم عکس بی بی چکی ک گفتم گذاشتم و هاله افتاده رو نگاه بنداز& ...

عزیزممم تو که بارداری تاپیکتو دیدم قطعا بارداری بزار پررنگ ک شد بیبی چکت برو آزمایش بده

اگ میتونی برو توی پروفایلم توی تایپیک قبلیم عکس بی بی چکی ک گفتم گذاشتم و هاله افتاده رو نگاه بنداز& ...

دیدم والا هسی اینسری برا منم کمرنگ بود مث اون دارم هنوز مبارکه😍😍😍😍

عزیزممم تو که بارداری تاپیکتو دیدم قطعا بارداری بزار پررنگ ک شد بیبی چکت برو آزمایش بده

اخه حس میکنم زود زدم و این هاله توی 5دقیقه نیفتاد اصن نمیدونم کی افتاده این هاله من همون لحظه ک دیدم یه خط افتاده گذاشتمش روی  روشویی و رفتم مهمانی