2777
2789
باید کار خاصی کنم تا بگیره ؟دیگ نمی‌دونم باید چیکار کنم  تا روز تخمک گذاری شکممو چرب میکنم می‌ ...

ن هر روز یا یک روز درمیون اقدام کن 

ب همسرت گرمی زیادبده 

یه چی منم تواقدام بودم گرفتم همسرم میخورد خلنجان یا قلنجان از عطاری بگیر بساب یکم دم کن مث دارچین کم دم کن هردو بخورید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید کار خاصی کنم تا بگیره ؟دیگ نمی‌دونم باید چیکار کنم  تا روز تخمک گذاری شکممو چرب میکنم می‌ ...

من خودم دو شب بعد تموم شدن پریودم اقدام داشتم یه شب درمیون تا یه هفته قبل اینکه پریود بشم. الانم ک پریود نشدم هشت روزه و معلوم نیست باردارم یانه🤣

الان اینقذر جوش زدم ک اصلا باورم نمیشه من هیچوقت حتی توی پریودام جوشای اینجوری نمیزدم چندوقتم هست تر ...

من ک کمرم و سینه هام بود نخاح جوری دردمیکرد نمیشد خوب راه برم 

ایشالا شماهم بارداری😍😍 منم الان پشتم میزنه با صورتم یکم 😃

الان اینقذر جوش زدم ک اصلا باورم نمیشه من هیچوقت حتی توی پریودام جوشای اینجوری نمیزدم چندوقتم هست تر ...

وای دقیقا عزیزم منم اینطوریم جوش زدم دردناک و زیاد اصلا پوستم یجوری شده دون دون شده 

انشالله جفتمون نینی داریم عزیزگ

ن هر روز یا یک روز درمیون اقدام کن   ب همسرت گرمی زیادبده  یه چی منم تواقدام بودم گ ...

بیچاره شیره خرنوب رفته خریده صبح و شب میخوره با ی معجونه همش چیزای گرمی توش داره روزی یه قاشق گفته بخور 

میخوره دیگ قرصای ویتامینمم ک هست ولی نمی‌دونم چرا نتیجه ندارع برامون 

من ک کمرم و سینه هام بود نخاح جوری دردمیکرد نمیشد خوب راه برم  ایشالا شماهم بارداری😍😍 منم ال ...

والا کمرمم این هشت روزه تیر میکشه و تخمدان سمت چپم. اینقدر شیطون وسوسه ام میکنه یه بی بی چک بزارم الان ولی میگم فعلا صبر کن شاید لقاحم دیر تشکیل شده باشه 🤣

بیچاره شیره خرنوب رفته خریده صبح و شب میخوره با ی معجونه همش چیزای گرمی توش داره روزی یه قاشق گفته ب ...

اینم بگم ب من میگفتن چون کورتاژ شدی ۱سال باید تواقدام باشی کلی گزیه میکردم 

اما بعد کورتاژ قرص دی آهن یا فولیک اسیدم میخوردم 

مشکل ک ندارید میشید اقدام کن ب بارداری فک نکن یهو دیدی شدی  

والا کمرمم این هشت روزه تیر میکشه و تخمدان سمت چپم. اینقدر شیطون وسوسه ام میکنه یه بی بی چک بزارم ال ...

وباراول پریودت عقب افتاده؟؟؟ بزن خیالت راحت شه من ک میگم ب احتمال زیاد هسی 

من ک اونقد بی بی چک  گرفتم تو۲ماه روم نمیشد دیگ بگیرم 😃🤣

بیچاره شیره خرنوب رفته خریده صبح و شب میخوره با ی معجونه همش چیزای گرمی توش داره روزی یه قاشق گفته ب ...

نتیجه میده ولی یکم زمان میبره بعضیا بعد یه سال باردار میشن تو فعلا میگی ک هفت ماه اقدامی وقتی تحت نظر یه دکتر خوب باشی مطمن باش ک باردار میشی فقط خیلی مهمه ک سه الی چهار روز بعد پاکیت شروع کنی ب اقدام یک شب در میون تا یک هفته قبل پریودت 

عزیزدلم چند روز از موعدت گذشته؟؟ چند وقت اقدامی

دو روز گلم ماه پیش ۲۲ روز عقب انداختم با قرص پری اومد اونم خیلیییی کم ... عزیزم ۶ ماه عروسی کردم دو ماه اول جلوگیری داشتم بعدش دیگ نداشتم ولی ی ماه درست حسابی اقدام کردم