2777
2789
والا چند ماهه دارم دکتر میرم شوهرم آزمایشم داده همه چی خوبه خودمم فولیکول غالب دارم و آمپول آزاد ساز ...

خب خداروشکر ک مشکلی ندارین مطمن باش تا ب سال نکشیده حتما باردار میشی امیدت بخدا باشه  ایشالا خدا دامنتو سبز میکنه 

والا بارداری ا ولمم اینطوری بودم اما اون ایست قلبی کرد دومی ۱شهریور پریود شدم اخرماه نشده بود مثبت ش ...

شما انگار از اونایی هستی ک زود بارداریت مشخص میشه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 8روز گذشته از موعدم ولی میترسم بی بی چک بزارم یکی سه روز پیش گذاشتم همون موقع دیدم یا خط افناد اع ...

ببین منم قبل مثبت شدن هاله کمرنگ می افتاد اخرای مرداد بعدپریودم ۲روزبود۱شهریور 

علائم نداری؟

چون تواقدام بودم سینه هام خیلی درد میکرد ۱ماه بود همش بی بی چک میزدم 😹کلی نا امیدبودم بعدکورتاژ

چند وقت بعد سقط اقدام کردی؟چند هفته بود؟

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

میگن بعد از ده دقیقه ، نتیجه کاذبه.  توی اقدام معمولا پریودی عقب میفته .  چند روز دیگه ی ...

خودمم بخاطر همین دو دلمم. علائم پریودی ندارم اصلا ولی حس کردم زود بی بی چک زدم باید صبرکنم تا شنبه اگه دیدم نشدم میرم ازمایش 

نداشتم استرس اصلا نفهمیدم چجوری گذشت نمی‌دونستم موعدمع تازه اینقدر بیخیال بودم و نگاه نکرده بودم از ...

برات از ته دلم دعا میکنم زودی میشی منم بعد کورتاژ نا امید بودم ۲ماه تواقدام بودم اما شد 

استرس داشتم ازمایش منم مشکل نداش شماهم زودیییی میشییی بعدبیا اینجا بگو ب ما❤️❤️

۱۲هفته کورتاژ شدم ابان پارسال دکتر گف ۶ماه صب کن تیر اقدام کرد شهریور شدم گلم 

به سلامتی عزیزم خیرشو ببینی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

برات از ته دلم دعا میکنم زودی میشی منم بعد کورتاژ نا امید بودم ۲ماه تواقدام بودم اما شد  ...

باید کار خاصی کنم تا بگیره ؟دیگ نمی‌دونم باید چیکار کنم 

تا روز تخمک گذاری شکممو چرب میکنم می‌بندم روزا ناشتا عسل سیاهدونه میخورم 

پیاده رویم میکنم 

هر بارم آمپول زدم اقدام داشتم یا حالا شب قبلش یا همون روز 

ک بعدیاش یه روز در میون بوده 

ببین منم قبل مثبت شدن هاله کمرنگ می افتاد اخرای مرداد بعدپریودم ۲روزبود۱شهریور  علائم نداری؟

الان اینقذر جوش زدم ک اصلا باورم نمیشه من هیچوقت حتی توی پریودام جوشای اینجوری نمیزدم چندوقتم هست ترشح ابکی دارم جوری ک هرلحظه حس میکنم پریود شدم. و سینه هام درد نمیکنه فقط متورم شدن 

استرس دارم و میترسم روزا نمیگذره،مرسی دورت بگردم 

استرس خیلی بده.چیزی نمونده دیگه ۵ ماه دیگه نی نی بغلته