2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا که ما سه تا ازدواج با ترکا داشتیم یکی از یکی بدبخت تر 😐✋🏻 

مام یه نمونه فامیل داریم که دختراش ازدواج ناموفق با فارسا داشتن اما از ازدواج دومشون با ترکا خیلی راضیند اینوخودشون بهمون گفتن

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬
زبونم کجاش نیش داره😶 این حجم از توهین به یه قومیت خاص هم اصلا قشنگ نیست ولی تاجایی که خودم دیدم و م ...

دقیقا منم بر این باورم ک همه جا خوب و بد داره هیچ قومیتی بد نیست ما ترکیم عروس کرد داریم مثل ماه میمونه  انقد باهامون خوبه .. ولی نمیدونم چرا سنگه ترکا سنگینه تو سایت خخخخخ

✌✌✌✌
خب شاید خودتونم اخلاقای خاصی دارید ک سه تاتون  نتونستید کنار بیاید همه جا خوب و بد داره

جنوبی ها آدمای ساده و بی شیله پیله ای هستن نمی‌دونم باهاشون برخورد داشتین یا نه .

ولی خدایی این تبریزی ها که به پست ما خوردن خیلی لجباز ، خودخواه ، مغرور، خودرای بودن و هرچیزی رو بی احترامی می‌دیدن،مثلا اگه میومدن خونه ت تو هرچییییی جلوشون میذاشتی به نظرتون بی احترامی بود و کم پذیرایی کردی 

یا وقتی عروس می‌رفت خونشون باید حتما یه خونه تکونی عید میکرد وگرنه میشد بدترین دختر دنیا 

دوتا دختر ما که با تبریزی ها بیچاره شدن واقعا جواهر بودن مومن مهربون خوشگل همه چی تموم 

دوستان لطفا توجه کنید که وقتی میگید ترک شامل به کلیت میشه مثلا زنجان قزوین اردبیل تبریز ارومیه و......پس اگر فقط از بین هر کدوم از این شهرا وصلت داشتید و خوب نبوده لطف کنید کلیت نگید ترک، بگید با مثلا اردبیلی یا چه بدونم قزوینی وقتی میگید ترک یعنی دارید یه کل رو زیر سوال میبرید

درحالی که همه جا خوب و بد داره

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

سلام عزیزم

خوب و بد همه جا هست 

خیلی جاها می‌بینم که بعضی ها درجا میگن با فلان قوم وصلت نکن و... تهشم دعوا میشه معمولاً 

اما نباید با این دیدگاه نگاه کرد ، همه قوم ها محترم هستن و یکی از یکی عزیزتر 

شما و خانوادتون طرف مقابل رو باید همه جوره بسنجید و همه چیز رو در نظر بگیرید و بررسی کنید بدون این دیدگاه ها ، اگر تفاهم داشتین و هر دو طرف راضی بودن که الحمدالله اگرنه که ان شاءاللّه مورد های دیگه میان و در نهایت ان شاءاللّه عاقبت بخیر و خوشبخت باشید 

#جان_فدا💚                                                       ته رویای منه کربلا...علت اشکای منه کربلا...خونهٔ آقای منه کربلا...🖤